Skip to main content

VIDEO. Bebe Cotimanis, vocea reclamei Pegas: Nu ne vom opri niciodată din pedalat

 
VIDEO. Bebe Cotimanis, vocea reclamei Pegas: Nu ne vom opri niciodată din pedalat

Bebe Cotimanis, voiceover la Pro TV şi fost membru al juriului de la Românii au talent, şi-a împrumutat vocea unei reclame pentru brandul de biciclete Pegas.

Publicitate

Spotul, creat de Publicis România, face o trecere de la perioada de dinainte de '89 la cea din zilele noastre subliniind tradiţia mărcii Pegas. Momentul este marcat şi de mesajul "dacă ne cunoaştem trecutul ne luminăm viitorul".

Bebe Cotimanis în reclamă:

"Sunt lucruri care nu se uită, care ne spun mereu de unde venim ca să ştim unde ne îndreptăm. Mai avem multe de învăţat, dar un lucru e sigur: nu ne vom opri niciodată din pedalat. România învaţă să meargă pe Pegas."

Producţia reclamei a fost realizată Rocco Studio. De sunet s-a ocupat The Candy Shop, iar Eugen Doga a fost responsabil de linia melodică. De partea de creaţie publicitară s-a ocupat agenţia Publicis.

Noul spot nu este prima execuţie a bicicletelor Pegas.

În urmă cu un an a fost lansat spotul "Amintiri din faţa blocului"

Februarie 2014. De la Dictionarul tau catre Tovarasa Dana Pascu. Acest spot se înscrie într-o serie intitulată "Declaraţii de dragoste - Pionierul şi numără 30 de execuţii)

 În 2013, brandul se promova prin reclama "Bicicletele Pegas se înmulţesc".

Decembrie 2013, Alimentara

Decembrie 2013, Album duminical

Decembrie 2013, Floraria

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gaetano Gaetano
    @George: ãsta e singurul motiv pe care te bazezi când cumperi ceva: spoturile publicitare? Dacã sunt ok realizate cumperi produsul, dacã nu, nu??!! Nu cred cã aici e vorba despre cât câştigãm. Stai liniştit cã nici eu nu sunt unul cu 15 milioane, asta aşa, ca sã nu crezi cã am vreo apãsare, frustrare, etc.. Iar bonuri de masã nu am avut niciodatã. Numai bine!!
  • George George
    atata pot! cand faci o reclama ca asta pentru un public educat, matur ai pretentia ca totul sa fie perfect iar aceste carcoteli nu ar fi existat, daca vroiam sa cumpar pegas pentru distractia mea sau a copilului meu acuma vizionand reclamele nu au facut decat sa ma indeparteze daca cumva bicicleta este la fel ca reclama... slaba? nu mersi nu vreau... cat despre greselile gramaticale din textul meu atata pot!! asta-s eu!! tu ai carcotic la carcoteala mea? ;)) o vizionare si mi-a fost de ajuns cu greu pot sa vad de doua ori reclama asta, se pare ca mesajul nu a ajuns la mine si castig decent cat sa cumpar doua chiar trei biciclete fara sa imi pese ca dau 45 de mil, daca reclama asta nu imi era adresata publicului ca mine atunci cui? celor care castiga 15 mil si bonuri de masa? in fine...
  • Gaetano Gaetano
    @ George: doi stâlpi de iluminat, NU stâlpuri!! Doamne, ce mai cârcotim!! Altul era mesajul transmis de spot. Dacã nu te-ai prins, nu are rost sã-l mai vizionezi. Pãcat, mare pãcat!!
  • George George
    reclama cu bebe cotimanis putea sa fie facuta mai bine doar o singura data m-am uitat si am obs 2 stalpuri de iluminat diferite,lucru nepermis in epoca de aur, imi e greu sa cred ca pe aleea aia nepopulata cineva vindea vata pe bat, cismeaua putea sa mearga nu existau dalea cu robinet inainte cel putin nu in hera, fata aia s-a dat jos ca sa ajute un baiat care mergea singur nesupravegheat in 2016 in parc si nu a sarit nici o mamica revoltata ia mana de pe copilul meu? si a lasat bicicleta in urma ca sa o fure cineva? wooow! in rest imagine ok, cadre ok, muzica super,vocea super,
    cat despre reclama din 2013 cred ca e o gluma ba se invart pedalele ba nu se invart pedalele rotatia pedalelor este total aiurea in comparatie cu roata, bicicleta rosie are frana pe tambur ea nu se poate da in spate cu miscarea pedalelor, in fine detalii care mi-au sarit in ochi din prima, nu vreau sa ma uit de 3,4ori sa gasesc si alte defecte

Trimite un comentariu

sus