Skip to main content

CONTRACT. O firmă din grupul lui Dan Adamescu va tipări Observatorul Militar

 
dan adamescu
dan adamescu

Ministerul Apararii a incheiat luna trecuta un contract cu Grupul de Presa Roman, parte a trustului de presa Medien Holding al omului de afaceri Dan Adamescu, în valoare de peste 133.000 de euro.

Publicitate

Potrivit contractului firma lui Adamescu va asigura "tiparirea si infolierea saptamanalului Observatorului Militar in urmatorii 3 ani", potrivit informatiilor publicate miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa la care Grupul de Presa Roman a depus singura oferta.

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 811.200 lei fara TVA, in final contractul fiind atribuit catre Grupul de Presa Roman la pretul de 588.120 lei fara TVA (peste 133.000 de euro).

Grupul Roman de Presa va trebui sa tipareasca 13.000 de exemplare saptamanal, dintre care 1000 de exemplare trebuie infoliate. In total, cantitatea maxima a exemplarelor care urmeaza sa fie tiparite in cele 36 de luni se ridica la peste 2,02 milioane de bucati.

Grupul de Presa Roman ( GPR) – parte a trustului de presa Medien Holding se ocupa de contractarea si intermedierea serviciilor de publicitate pentru produsele grupului: cotidianul Romania libera, saptamanalul Academia Catavencu, revistele: Caminul, Domus, Planul Casei Mele si Casa Mea, Manager Express, Bebelu, Industry Insight, Revista de Unelte si Echipamente si site-urile aferente: romanialibera.ro, academiacatavencu.info, casamea.ro, bebelu.ro, managerexpress.ro, potrivit datelor de pe site-ul propriu.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus