Skip to main content

De ziua Regalităţii, Pro TV a programat un documentar despre Regele Mihai

 
De ziua Regalităţii, Pro TV a programat un documentar despre Regele Mihai
Pro TV a programat pentru 10 mai, Războiul Regelui, un documentar ce-l are în centru pe Regele Mihai I al României. Documentarul va fi difuzat marţi, de la 23,15, chiar în ziua ce marchează cea de-a 150 - a aniversare a Casei Regale.
Publicitate

Regele Mihai I al României dezvăluie povestea deciziei unui rege care, într-un punct critic în Al Doilea Război Mondial, a renunţat la sprijinul acordat Germaniei, îndreptând România spre aliaţi şi a grăbit, astfel, sfârşitul războiului.

De la Buckingham Palace spre Bucureşti. De la Moscova spre Washington. Semnale diplomatice pierdute, spioni, şantaj sub ameninţarea pistolului.

Cu imagini în premieră, Războiul Regelui va prezenta noi informaţii despre lovitura de stat pusă la cale Regele Mihai I, prin care a înlăturat guvernarea dictatorială, într-un moment în care era conştient de faptul că poporul român nu mai putea să îndure.
Marţi, 10 mai, de la 23:15, PRO TV aduce Războiul Regelui!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Am urmarit documentarul aseara, foarte interesant si bine realizat.
  • Mihaela Mihaela
    Aceste fapte nu se pot comenta. Sa vedem daca acest documentar aduce ceva nou dpdv istoric, nu numai din punctul de vedere al regelui.

Trimite un comentariu

sus