Skip to main content

Adi Despot şi Virgil Ianţu, printre numele vehiculate pe lista scurtă pentru rolul de prezentator la Supravieţuitorul

 
Adi Despot şi Virgil Ianţu, printre numele vehiculate pe lista scurtă pentru rolul de prezentator la Supravieţuitorul

Adrian Despot se numără printre favoriţii pentru rolul de prezentator al emisiunii „Supravieţuitorul”, show pe care Pro TV îl pregăteşte, potrivit ziarului Libertatea.

Publicitate

Aceeaşi publicaţie avansează şi alte nume care s-ar afla, pe lista scurtă a Pro TV: Virgil Ianţu şi Cătălin Zmărăndescu, luptător de K1 şi fostul bodyguard al lui Gigi Becali.

Reamintim că Pro TV a anunţat, la finalul anului trecut, achiziţionarea formatului Survivor - Supravieţuitorul, producţie difuzată în peste 50 de teritorii din întreaga lume.

Reality show-ul „Supravieţuitorul” se va filma pe o insulă din Filipine (detalii, AICI) şi va pune la bătaie un premiu de 100.000 de euro.

DESPRE FORMAT. Ajunşi în Filipine, cei 18 concurenţi vor fi nevoiţi să îşi construiască singuri un acoperiş deasupra capului şi să îşi procure mâncare din ceea ce găsesc pe insula unde vor trăi pe durata show-ului Supravieţuitorul.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jonathan Jonathan
    Nu e Adi Despot sau Virgil Ianţu, au fost doar perdele de fum lansate de PRO TV pentru a ne trimite pe piste false. Adevăratul Supravieţuitor este Dragoș Bucurenci.
    Mai multe detalii... http://goo.gl/0Ky2qU
  • mile mile
    despot egal plictiseala
  • F F
    @ Adi si Geo : Supravietuitorul este un format international creat acum vreo 15 ani, deci daca a copiat cineva pe cineva, atunci formatul de la Kanal D s-a insipirat de la Survivor. oricum, emisiunile de la Protv sunt la alt nivel. comparatia cu emisiuni de la Kanal D este rautacioasa si nereusita, cand pana si Antenei abia uneori ii reuseste sa tina pasul cu Protv.

    asta nu inseamna ca Protv nu poate esua. formatul vine putin cam tarziu in Romania, dupa alte formate care au preluat destul de mult din ideile Survivor. unele aspecte nu vor mai fi atat de revolutionare pe cat reclama promite.
  • Iuli Iuli
    @marian, aici se vorbeste despre prezentator si despre emisiunea care este asemanatoare cu "Pierduti in Panama", nu despre audienta sau "Sunt celebru".. Esti prea fanatic, la fel si mile. 2 postaci
  • marian marian
    Inca nu a inceputsi deja va da ti cu parerea , ba ca e o copie , asteptati si vom vedea , si de SUNT CELEBRU sau spus multe si a fost lider de audienta
  • geo geo
    Da. Din păcate este tot un fel de Panama. Mi-as fi dorit un show de genul Alone http://www.history.ca/alone/ să-i lase pe indivizi singuri pe insulă și să se descurce. Cine rezistă cel mai mult cîștigă.
  • bing bing
    libertatea cauta audienta pentru site nu mai credeti toti ceea ce cititi
    alte lucruri sunt mai importante
  • Adi Adi
    Adica emisiunea este exact ce a facut Kanal D acum cativa ani cu Rataciti in Panama? Vine Pro cu o copie dupa 3-4 ani?
  • Iuli Iuli
    Asta mai lipsea! Un fost bodyguard sa fie prezentator:))

    Prezentatorul o sa fie: Victor Slav, Catalin Morosanu, Stefan Stan sau Bogdan Vladau.
  • geo geo
    Despot si Iantu nu au nicio treaba cu prezentatu. La fel Zmarandescu.
    Cabral ar fi...
    Dar de ce le-ar trebui prezentator...Eu am vazut recent pe National Geographic, parca, Supraviețuitori în Alaska, pe insula Vancouver, unde oamenii se filmau singuri...nu au avut prezentator.
  • F F
    Zmarandescu ar face un deserviciu show-ului, cel putin initial. Iantu pare mai sigur decat Despot, dar inainte ar trebui sa se asigure ca omul va da bine pe sticla si cand nu poarta cravata. :)) Despot, chiar daca e cunoscut si a mai facut televiziune, are avantajul ca lasa impresia de nou. Depinde ce se doreste.
  • Jonathan Jonathan
    Libertatea a mai încercat o dată în luna februarie când o dădea pe Mihaela Rădulescu favorită pentru postul de prezentator al show-ului Supravieţuitorul. Tot respectul pentru Adi Despot dar acesta nu e un format care i se potriveşte, despre Cătălin Zmărăndescu nici nu mai discut. Dacă ei sunt competitorii pentru acest post, atunci Virgil Ianţu este alegerea ideală aşa cum am scris aici http://goo.gl/k3SWYD
    În plus, Libertatea a cam rămas în urmă cu informaţiile despre show: este vorba despre 18 concurenţi nu 16 iar premiul a fost stabilit la 100 000 de euro.

Trimite un comentariu

sus