Skip to main content

Discovery lansează emisiunea Turist cu buget zero

 
Discovery lansează emisiunea Turist cu buget zero

Discovery Channel lansează duminică emisiunea Turist cu buget zero ce va avea premiera de la ora 20.00. Rob Greenfield, aventurier şi ecologist, face echipă cu regizorul James Levelle în noul program filmat în America de Sud.

Publicitate

"Turist cu buget zero este o incursiune dură şi plină de forţă într-o filosofie de viaţă care demonstrează că omenia şi compasiunea pot depăşi orice bariere culturale.

Rob Greenfield şi James Levellepornesc împreună în această aventură, fără niciun ban şi niciun plan, doar cu intenţia de a trăi o experienţă memorabilă pe parcursul unei călătorii din Brazilia până în Panama", spun reprezentanţii Discovery Channel.

Despre noua emisiune de la Discovery Channel

Propunându-şi să străbată un traseu de 9000 km, traversând şapte ţări fără să aibă un ban în buzunar, Greenfield îşi uneşte eforturile cu Levelle. Fiecare zi este o nouă provocare, în încercarea de a-şi găsi hrană, adăpost şi mijloace de transport, chiar şi atunci când sunt tentaţi să se oprească, să se relaxeze şi să se bucure de peisajele din jur.

De la gătit, făcut curat şi lucrat în construcţii ca să-şi câştige hrana şi adăpostul, până la nopţi petrecute sub cerul liber, la marginea drumului sau prin popasuri pentru camioane, Rob şi James nu se dau în lături de la nimic ca să-şi poată continua călătoria.

Ei ajung chiar să lucreze ca văcari la o fermă de gaucho şi să descopere o comunitate secretă de menoniţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus