Skip to main content

Elena Lasconi a părăsit emisiunea. Cine sunt finaliştii Ferma Vedetelor.

 
Elena Lasconi a părăsit emisiunea. Cine sunt finaliştii Ferma Vedetelor.

Ferma vedetelor, aproape de finală. Elena Lasconi şi Maria Constantin s-au luptat în trei probe, în urma cărora Maria a ieşit câştigătoare.

Publicitate

În reality show au mai rămas Paul Ipate, Vasile Calofi, Maria Constantin şi Lili Sandu, iar aceştia sunt candidaţi pentru finala ce va avea loc sâmbătă, 4 iunie.

Rezumatul emisiunii Ferma vedetelor, din 25 mai:

Nea Raţă a adus un peisagist pentru a ajuta fermierii să planteze flori în grădină şi să decoreze ferma pentru nunta tradiţională românească ce va avea loc. Cele două dueliste au fost propuse să părărească ferma cu Nea Raţă, pentru a face rost de mâncare.

El le-a dus la o fermă de melci, unde au învăţat cum să îi culeagă şi cum să îi gătească: „Am mai câştigat încă o reţetă şi sunt foarte fericită!”, a declarat Elena. Pe lângă melcii aduşi în fermă, Nea Raţă le-a adus şi alte surprize: un pui, cartofi prăjiţi şi sos de usturoi, drept răsplată pentru munca depusă. „E important când te laudă Nea Raţă, zici că a coborât îngerul!”, a spus Paul.

Elena şi Maria au păşit determinate în arenă pentru prima probă, Adună stelele. Cele două au fost legate la câte un capăt al aceleiaşi sfori şi au trebuit să îşi tragă adversara pentru a reuşi să ajungă la stelele de mare şi a le pune în coş. Elena a prins avantaj când Maria nu a mai putut trage şi a lăsat garda jos pentru a-şi reveni, reuşind astfel să pună cinci stele de mare în coş şi să câştige proba.

La cea de-a doua probă, Hrăneşte iepurii, cele două au trebuit să străbată un traseu printr-un tunel, pentru a lua morcovii de la capătul tunelului şi a hrănii iepurii din cuştile aflate la capătul opus. Maria a reuşit să fie mai iute şi să pună cei 10 morcovi în cuşca iepurelui.

La cea de-a treia probă, Taie craca adevrsarului, cele două au trebuit să taie bârnele pe care stăteau folosindu-se de un fierăstrău. Maria a fost cea mai rapidă, reuşind să îi taie craca Elenei, devenind astfel cel de-al patrulea fermier care merge mai departe spre votul decisiv şi marea finală, alături de Lili, Paul şi Vasile.

„Are votul meu! Eu pe ea am simţit-o câştigătoare!”, a spus Elena după ce a pierdut. Saptămâna viitoare este săptămâna finalei la Ferma vedetelor. Emisiunea va fi difuzată luni, marţi, miercuri şi sâmbătă, de la 20:30.

GALERIE FOTO. Ferma vedetelor, ediţia din 25 mai

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus