Skip to main content

Emisiunea Andreei Marin de la TVR 1 a ajuns la final de sezon

 
Emisiunea Andreei Marin de la TVR 1 a ajuns la final de sezon

Emisiunea Andreei Marin, Preţuieşte viaţa!, a ajuns la final de sezon, la doar două luni de la lansarea pe TVR 1. În ultima ediţie a primăverii, care va fi difuzată în această duminică, fosta "zână a surprizelor" prezintă povestea unei fetiţe de 14 ani care este designer vestimentar şi a unei profesoare - antreprenor în industria frumuseţii.

Publicitate

Andreea Marin:

„Atunci când am facut primul pas în casele voastre, vă promiteam 10 întâlniri pentru mintea, trupul şi sufletul vostru. Şi asta am făcut: am vrut ca aceste 10 săptămâni să vă reamintească ceea ce bunicii noştri ştiau şi simţeau că era atât de firesc la acea vreme: să trăiască frumos şi demn, în armonie cu legile naturii şi mult mai sănătos decât o facem astăzi.”

Emisiunea poate fi urmărită pe 29 mai, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, 1 iunie, de la 19.00. De asemenea, ea se difuzează şi la TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+.

Reamintim că Andreea Marin şi-a reluat apariţiile pe TV la finalul lunii martie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @mileu, in intervalul 20.30 - 23.30, unde BAHAR si ferma si-au incheiat la 22.30 intervalul de difuzare, insula a fost lider doborant stirile si wowbiz

    Pe intervalul 20.00 - 22.30, BAHAR era pe 1 national+urban, ferma pe 1 la Comercial.
  • Iuli Iuli
    @andrei-constantin, acum aici apar doar audientele romanii n-au talent si audientele din fotbal. +multe articole despre share-uri, care nimanui nu le pasa de ele. Nu inteleg de ce le mai publica :)
  • mile mile
    insula iubirii a invins miercuri bahar si ferma , fiind lider pe comercial , iata ca au ghinion cei care s-au bucurat ca va fi un esec dupa primul episod dar a crescut constant
  • F F
    ar fi pacat sa renuntati la analizele lunare. era ceva al vostru, o traditie de ani.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    ce faceti? sintezele lunare ale emisiunilor,stirilor si alte categorii de ce nu le mai prezentati ? acum ceva timp era o placere sa mai intri pe aici,mai aveai ce citea,dar de la o vreme incoace.....
  • Mara Constantin Mara Constantin
    Dar de ce nu faceti nici o analiza cu audientele acestei emisiuni (atat de celebra incat am crezut ca a fost anulata dupa prima difuzare)? Sau poate 0,0 nu arata nici o evolutie? Poate ar fi interesant sa vedem si cat de prost a mers, marin se lauda mereu cu "profesionalismul ei desavarsit" acesta a fost momentul in care a putut dovedi ce poate singura, nu cu formate luate cu bani grei de la case de productie celebre, emisiuni in care ea citea niste foi de hartie, isi dadea ochii peste cap si strangea din buzite (si da, dupa ce a prezentat cativa ani a cerut sa fie si ea trecuta ca director sau ce era pe acolo, la o emisiune care deja functiona bine, pusa pe picioara de Mladin, asa a ajuns si mare producatoare in CV)
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Sper că amica și tovarășa de ghidușii a Andreei Marin, Irina Radu PSD,se va abține și va spune stop acestei aventuri catastrofale. Gata!:A fost de ajuns. Și cu Marin, și cu Puscalau. Nu au mers! Nu merg! Adio,
  • Iuli Iuli
    O emisiune care costa mii de euro

    A ajuns macar in top 10?

Trimite un comentariu

sus