Skip to main content

Eurosport va transmite în direct turneul de tenis de la Roland Garros

 
Eurosport va transmite în direct turneul de tenis de la Roland Garros

Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosport Player vor transmite turneul de tenis de la Roland Garros, cea mai importantă competiţie a sezonului pe zgură, care se va întinde pe durata a trei săptămâni

Publicitate

Canalele Eurosport 1 şi Eurosport 2 vor face transmisiuni în direct ale Open-ului Franţei, în fiecare zi de la ora 12.00 până la ora 22.00.

Programe speciale dedicate turneului de tenis de la Paris:

  • De luni, 16 mai, până duminică, 22 mai în cadrul programului „Get Ready” („Pregăteşte-te!”) vor fi rememorate unele dintre cele mai frumoase momente ale turneului din 2015, dar şi ultimele ştiri.
  • Get ready live: Un program zilnic, în direct de la Roland Garros, prezentat de Barbara Schett. Programul va trece în revistă ultimele ştiri, evenimentele din tururile de calificări şi va cuprinde interviuri cu invitaţi speciali şi clip-urile „I love Paris” („Iubesc Paris-ul”). 
  • Get ready - programul final: În cele 24 de minute de program, Barbara Schett, Mats Wilander şi Alex Corretja vor face o avancronică a turneului de la Roland Garros, susţinută de interviurile cu legendele şi vedetele sportului.
  • Tururile de calificări (începând de luni, 16 mai): Canalul Eurosport 2 va transmite meciuri din tururile de calificări, precum şi de la turneul ATP din Geneva.
  • Tragerea la sorţi: Eurosport 1 va transmite tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal în direct, vineri 20 mai, la ora 12:30. Vor fi difuzate şi interviuri cu deţinătorii titlurilor de pe tabloul feminin cât şi de pe cel masculin.
  • Ziua copiilor: Unele dintre vedetele Open-ului Franţei vor participa la acţiunea „Ziua copiilor”, eveniment ce va fi transmis de Eurosport 2, în timpul finalei turneului ATP de la Geneva şi în programul Get Ready („Pregăteşte-te!”).
  • Începând de luni, 23 mai, în direct: Eurosport 1 şi Eurosport 2 vor transmite în direct de la Roland Garros cele mai bune meciuri de simplu şi de dublu ale fiecărei zile de turneu. Transmisiunile celor mai importante partide vor fi susţinute de grafica cu date statistice şi analize ale acestor statistici, precum şi îmbogăţite cu imaginile înregistrate la sesiunile de antrenamente ale jucătorilor şi la sosirea acestora pe arenele legendare.
  • Duelul zilei: În fiecare seară, după terminarea transmisiunilor în direct, este programul care oferă reluarea celui mai bun meci al zilei, ales de Mats Wilander.
  • Game, set şi Mats live: Programul zilnic de referinţă al transmisiunilor de tenis la Eurosport va fi prezentat de Barbara Schett şi de Mats Wilander şi va include interviuri exclusive realizate de Alex Corretja.
  • The Coach” („Antrenorul”): Secţiunea în care Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, ajutat de imaginile prelucrate computerizat, va analiza tehnica şi tacticile folosite de jucătorii de top.

Experţii Eurosport:

  • Mats Wilander colaborează cu Eurosport din anul 2007. El a câştigat şapte turnee de Mare Şlem şi, între timp, a devenit unul dintre cei mai apreciaţi experţi de televiziune ai circuitului profesionist.
  • Barbara Schett este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis pe care le-a avut Austria şi lucrează cu Eurosport din 2010.
  • Alex Corretja este un fost „Număr 2 mondial” şi finalist la Roland Garros în 1998 şi în 2001.
  • Patrick Mouratoglou este antrenorul Serenei Williams din 2012 şi s-a alăturat vedetelor Eurosport în 2011.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus