Skip to main content

FOTO & VIDEO. Instagram are un nou logo

 
FOTO & VIDEO. Instagram are un nou logo

Instagram şi-a schimat logo-ul într-o reprezentare grafică mai simplă a unui aparat foto, în culorile curcubeului. Noua imagine grafică a brandului reflectă "diversitatea poveştilor spuse de utilizatorii" reţelei de foto-sharing, potrivit reprezentanţilor Instagram.

Publicitate

Potrivit AdWeek.com, vechiul logo al Instagram era unul dintre elementele grafice cele mai uşor de recunoscut în domeniul tehnologiei.

Reprezentanţii Instagram spun că prin noul logo încearcă să modernizeze vechea marca.

"Întrebarea care a apărut a fost următoarea: cât de departe putem merge. Dacă va fi prea abstractă atunci se va îndepărta de istoria şi spiritul Instagram. Dacă ar fi fost o schimbare minoră atunci nu s-ar fi justificat. După o mulţime de încercări, am ales o grafică care continuă să sugereze imaginea unui aparat foto, dar pune bazele anilor care vor urma", spun reprezentanţii Instagram.

Jurnaliştii de la Adweek.com se numără printre vocile critice care spun că noul logo se va pierde prin multitudinea de aplicaţii care se găsesc pe smartphone-uri utilizatorilor de internet, "aplicaţii cu o grafică la fel de neinspirată".

Noul logo

Spotul Instagram care arată cum s-a ajuns la noul logo

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion trandafir Ion trandafir
    Vreau istragram
  • Ion trandafir Ion trandafir
    Vreau istragram
  • PATRASCU AURELIA PATRASCU AURELIA
    VREAU ISTEGRAM

Trimite un comentariu

sus