Skip to main content

Ilie Nastase, consultant Eurosport pentru Roland Garros

 
Ilie Nastase, consultant Eurosport pentru Roland Garros

Eurosport anunţă că Ilie Năstase, fost „Numar 1 mondial” şi câştigător a două turnee de Mare Slem, se va alătura lui Chris Evert şi John McEnroe, care revin în echipa de consultanţi ai canalului la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros.

Publicitate

„Sosirea la Paris şi intrarea în arenele de la Roland Garros sunt de fiecare dată ceva special pentru mine, pentru că readuc la viaţă minunatele amintiri ale victoriei mele de aici, din 1973, dar şi pe cele legate de primul meu turneu de acest gen, unde am participat în urmă cu 50 de ani. Întotdeauna mi-a plăcut să distrez fanii când eram pe teren şi abia aştept să o fac şi pe ecran alături de echipa Eurosport, marcând astfel un moment important al carierei mele”, a spus Ilie Năstase.

Chris Evert este câştigătoare a 18 turnee de Grand Slam, în timp de John McEnroe este învingător în şapte turnee de Mare Şlem la simplu.

Ilie Năstase va oferi expertiza sa de cunoscător al tenisului şi va modera interviuri dedicate transmisiunilor pentru România. Comentariile sale în calitate de expert vor putea fi urmărite şi în transmisiunile Eurosport adaptate specificului altor ţări.

Experţi din lumea tenisului vor comenta în direct meciurile, vor face analize ale partidelor şi vor realiza programe speciale dedicate Open-ului Franţei. Printre emisiuni se numără şi precum şi „Game, Set şi Mats”, un program cunoscut al grilei Eurosport.

Printre vedetele aceastei ediţii a Roland Garros se numără suedezul Mats Wilander, câştigător a şapte turnee de Mare Şlem, inclusiv de trei ori învingător la Roland Garros, spaniolul Alex Corretja, de două ori finalist în Open-ul Franţei, austriaca Barbara Schett, fostă „Număr 7 mondial”, şi antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou.

CEO Eurosport, a declarat:

„Ne mândrim să prezentăm la Roland Garros , în acest an, indiscutabil, cea mai valoroasă echipă de experţi pe care am avut-o vreodată. Distribuţia Eurosport cu nume de talie mondială din lumea tenisului arată cum oferim fanilor cele mai căutate talente şi eroii locali care pot transmite cel mai bine senzaţiile Roland Garros-ului către publicul specific fiecărei ţări în care transmitem turneul.”

Eurosport transmite Roland Garros în 54 de ţări din Europa, cu transmisiuni exclusive în mai multe ţări, printre care Danemarca, Italia, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia şi Suedia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus