Skip to main content

VIDEO. Mihai Dobrovolschi, susţinătorul lui Nicuşor Dan pentru primăria Capitalei

 
VIDEO. Mihai Dobrovolschi, susţinătorul lui Nicuşor Dan pentru primăria Capitalei

Mihai Dobrovolschi, realizator al Radio Guerrilla, îl susţine pe Nicuşor Dan în lupta pentru fotoliul de primar al Bucureştiului. Acesta spune că îl va vota pe candidatul al Uniunii Salvaţi Bucureştiul "din curiozitate".

Publicitate

"Am curiozitatea asta: dacă tot spunem de ani de zile că vrem pe cineva care să nu fi făcut matrapazlâcuri şi care să ştie să facă un buget, de ce să nu iei un matematician, un om care se ocupă cu cifrele de când a început probabil să înveţe, de când a pus coatele pe băncile şcolii şi care deocamdată nu are nicio dovadă de proastă înţelegere a vieţii citadele", spune Dobrovolschi într-un material video publicat pe pagina de Facebook a lui Nicuşor Dan.

Declaraţia lui Mihai Dobrovolschi de susţinere a lui Nicuşor Dan în campania pentru alegerile locale:

"Voi vota pentru Nicuşor Dan din acelaşi motiv pentru care am făcut-o şi acum câţiva ani şi anume din curiozitate. Cred că suntem toţi de acord că nu poţi să ai încredere totală în nimeni la ora asta în ceea ce priveşte politica şi administraţia, însă am curiozitatea asta: dacă tot spunem de ani de zile că vrem pe cineva care să nu fi făcut matrapazlâcuri şi care să ştie să facă un buget, de ce să nu iei un matematician, un om care se ocupă cu cifrele de când a început probabil să înveţe, de când a pus coatele pe băncile şcolii şi care deocamdată nu are nicio dovadă de proastă înţelegere a vieţii citadele. Este o curiozitate, este un pic afectivă. Evident că te agăţi afectiv de orice cavaler pe cal alb al edililor. Vrei să nu mai arate în halul ăsta Bucureştiul, vrei să nu se mai cheltuie sumele astea în Bucureşti, vrei să nu se mai plătească de zece ori pentru crizanteme, flori, bănci, coşuri de gunoi, leagăne s.a. Vrei să nu mai arate bulevardele în halul ăsta cu nişte blocuri de o explozie de culori soră cu anti-curcubeul. Vrei pe cineva care simţi că înţelege ca tine. L-am avut pe Nicuşor Dan invitat de câteva ori la radio, da, ne înţelegem, nu văd ce aş avea ceva împotriva acestui om. Aşa că, succes Nicuşor, hai încă o dată!"

Printre susţinătorii lui Nicuşor Dan se mai numără şi actorul Marcel Iureş, care apare într-un filmuleţ în care spune că îi place de acest om pentru că "n-are nicio urmă de machiaj".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mos Gherila Mos Gherila
    Dupa rateul de aseara de la Digi24 a lui Nicusor Dan , trebuia sa iasa cineva sa arate ca il sustine .
    Doar o chestiune de imagine .
  • Iuli Iuli
    Toti parlamentarii sunt hoti, din toata lumea. Dar in Romania din pacate doar se fura si se cresc preturile la benzina/motorina, ulei, gaz, curent, salarii si pensii micsorate, etc. In alte tari se fura, dar se si face ceva. Prima data se face pentru tara, iar apoi daca populatia traieste bine, nu le pasa daca vor fura sau nu.. (in alte tari pentru 1 leu micsorat din salarii, oamenii ies in strada. Noi acceptam sa fim furati si mituiti cu ulei-faina pentru un vot)

Trimite un comentariu

sus