Skip to main content

Mihai Gâdea, după ce Antena 3 a fost achitată: „toate entităţile media care au atacat Antena 3, dacă nu vor rectifica de îndată, îi vom acţiona în judecată”

 
Mihai Gâdea, după ce Antena 3 a fost achitată: „toate entităţile media care au atacat Antena 3, dacă nu vor rectifica de îndată, îi vom acţiona în judecată”

Mihai Gâdea ameninţă insituţiile de presă cu „judecata” dacă „nu vor rectifica de îndată” atacurile făcute de acestea la adresa postului de ştiri, după cum a afirmat Mihai Gâdea, directorul postului, în emisiunea de aseară.

Publicitate

Reacţia vine ca urmare a deciziei Curţii de Apel din dosarul Intact - RCS, în care au fost condamnate pentru şantaj şi complicitate la şantaj mai multe persoane din conducerea Antena Group. Pe de altă parte Antena 3 şi Intact Publishing au fost achitate de acuzaţiile de şantaj.

„În urmă cu trei ani de zile, DNA a luat nişte măsuri şi face un dosar penal, inclusiv în ceea ce priveşte Antena 3 S.A. În urma acuzelor publice, o serie de entităţi media sau persoane private încep o serie de atacuri la adresa noastră. Atacurile şi calomniile au fost într-atât de dure încât mi le aduc aminte şi acum. (...) Antena 3 a fost achitată. La fel ca şi Intact Publishing. Sigur s-au dat şi condamnări, unele cu suspendare, altele nu. Se va face apel”, a spus Mihai Gâdea în ediţia de aseară a emisiunii Sinteza zilei.

„Decizia este că toate entităţile media, toate unităţile de propaganda care au atacat Antena 3, dacă nu vor rectifica de îndată, îi vom acţiona în judecată. Nu se poate să foloseşti acuzele DNA, cu semnul exclamării, cu privire la nişte acuze, şi trei ani de zile mai târziu să vezi că de fapt nu există vinovăţie”, a mai adăugat Gâdea.

„Există un timp, evident, când toţi cei are au făcut aceste acuze au posibilitatea să rectifice. Cei care nu vor rectifica, înţelegem să îi acţionăm în instanţă", a explicat Mihai Gâdea în ediţia de joi a emisiunii Sinteza Zilei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    ***
  • d d
    Chemati invitati care sa fie pro "Antene".. Pacat ca sunt prea multi fraieri si pun "botul" la ce ziceti voi.. Si nu sunteti voi o exceptie..
  • Mihai Mihai
    ProTV emite HD de 10 ani.in locul lor as face o campanie 10 ani de HD ca sa arate diferenta intrei ei si antenele care piate vor emite hd in toamna:)))
  • alex2 alex2
    Ei cand au dat stiri false nu le-au rectificat, le-au sters de pe site si din inregistrari. Apoi au facut plangere la youtube pentru oricine posta secventa respectiva. Deci asa se procedeaza, se sterge si gata.

Trimite un comentariu

sus