Skip to main content

Moise Guran, distribuit cu: “Întâi reformă şi om găsi DUPĂ şi bani de salarii mai mari”

 
Moise Guran, distribuit cu: “Întâi reformă şi om găsi DUPĂ şi bani de salarii mai mari”

Moise Guran a scris un articol despre majorarea salariilor bugetarilor din sistemul de sănătate şi cel de învăţământ. Articolul publicat pe biziday.ro a fost pe placul internauţilor.

Publicitate

Textul intitulat “Întâi reformă şi om găsi DUPĂ şi bani de salarii mai mari” a fost distribuit de peste 200 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"Realizând că nu are suficiente resurse, Guvernul Cioloş a luat în calcul renunţarea la majorarea tuturor salariilor bugetarilor şi aplicarea unor majorări cu prioritate în Sănătate şi Învăţământ. Prioritizarea în sine nu e deloc o idee rea, dar mie unuia mi se pare că Guvernul confundă, din nou, cauza cu efectul şi va greşi grav dacă dă salarii mai mari, fie doar şi în aceste două domenii, înainte, iar nu după realizarea unor reforme consistente."

Între cele mai distribuite postări se numără una de pe Biziday.ro, una de pe blogul lui Eftimie şi una de pe blogul lui Cătălin Tolontan.

1. Biziday.ro, “Întâi reformă şi om găsi DUPĂ şi bani de salarii mai mari”, de Moise Guran,

- 205 shares;

2. Eftimie.net, “Ce făcea Clotilde Armand prin 1997”,

- 141 shares;

3. Cronicipebune.ro, “Nu va lasati cumparati! (2)”,

- 138 shares;

4. Tolo.ro, “NE-AM TRIMIS SOLDAŢII PE FRONTUL NATO CU DEZINFECTANŢI DILUAŢI! ÎNTREBAT DE GAZETĂ, MAPN RECUNOAŞTE: ”TRUPELE ROMÂNEŞTI DIN AFGANISTAN, IRAK ŞI BOSNIA AU FOLOSIT ÎN ULTIMII 10 ANI BIOCIDE HEXI PHARMA””,

- 132 shares;

5. Mihaijurca.ro, “Viziteaza Viena chiar in Bucuresti, la Vienna Summer Night Concert”,

- 93 shares.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus