Skip to main content

PRESA DE AZI. Mita Hexi: 30% la directorii de spital. Mărturia tulburătoare a unui medic

 
PRESA DE AZI. Mita Hexi: 30% la directorii de spital. Mărturia tulburătoare a unui medic

PRESA DE AZI. Cazul Hexi deschide azi, cu majuscule, Gazeta sporturilor. MITA HEXI, titrează ziarul condus de Cătălin Tolontan.

Publicitate

GSP - "Şefii de spital luau şi 30% din contractele cu Hexi Pharma". Mărturia tulburătoare a unui medic şef de laborator microbiologic de la un mare spital de urgenţă din Bucureşti.

Dialogul dintre ziariştii Gazetei şi medicul care face dezvăluirile scoate la iveală noi detalii ale modului în care Hexi Pharma încerca să obţină contracte cu spitalele.

Din materialul GSP:

– La câteva zile a apărut în spital Flori Dinu. A venit să discutăm. Îmi aduc aminte ca acum. M-a marcat întîlnirea. Era, iertaţi-mă, o golancă! Mi-a adus un dezinfectant pe bază de alcool. O mostră. Am mirosit mostra. I-am zis: „Nu miroase a alcool”.

Mi-a răspuns de sus, că venea de la director pasămite: „Sunteţi fumătoare şi v-aţi pierdut simţul mirosului”. M-am enervat şi a urmat discuţia.

Discuţia dintre şefa microbiolog şi şefa Hexi Pharma, Flori Dinu, povestită reporterilor GSP:

Medic: Nu are sens, produsele firmei dumneavoastră au probleme.
Flori Dinu: Dar n-aveţi dreptul să ne refuzaţi!

Ba da, am dreptul ca profesionist! Şi am dreptul să fac un referat de respingere prin care să anunţ şi celelalte spitale.
– Am înţeles. Cât v-a dat Anios?

Poftim?!!!
– Cât v-a dat Anios că eu vă dau dublu!

Ieşi afară!
– Ce?

Ieşi afară acuuuum! Cară-te repede cu liftul că dacă îţi dau un şut în cur te duci direct pe geam şi pici direct la parter!

Ce mai scriu ziarele azi?

Ancheta privind moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, şi urmărirea penală declanşată de procurorii DNA în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu se numără printre subiectele tratate astăzi de ziare pe prima pagină.

"Ce pot face doi penali în fruntea Parlamentului", se întreabă jurnaliştii de la Adevărul în deschiderea ediţiei de astăzi.

"Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, urmărit penal pentru mărturie mincinoasă, şi viitorul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Victor Ponta, trimis în judecată pentru corupţie, au un singur obiectiv politic: mutilarea legislaţiei penale. În mai puţin de o lună, cele două Camere ale Parlamentului vor fi conduse de politicieni cu prezent penal. În fruntea Senatului va rămâne Călin Popescu Tăriceanu, proaspăt urmărit penal pentru mărturie mincinoasă, iar Victor Ponta, trimis deja în judecată în dosarul „Turceni-Rovinari“, are cele mai mari şanse să fie instalat în fruntea Camerei Deputaţilor", scrie cotidianul deţinut de Cristian Burci.

Evenimentul zilei continuă seria întrebărilor şi scenariilor cu privire la accidentul în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea. "Dilema anchetatorilor: Unde a fost Dan Condrea timp de 30 de minute?", titrează EVZ.

"Oamenii legii caută şi acum dovada că Dan Condrea a trecut cu maşina pe drumul pe care a fost găsit mort, între localităţile Corbeanca şi Buftea", mai scrie ziarul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile ziarelor apărute astăzi.

România liberă: "Agresiunea în şcoli, la cote maxime". Peste 70% din elevii români au afirmat că au fost bruscaţi,umiliţi sau bătuţi de colegii lor.

Jurnalul Naţional: "România, gata să transforme un miliard de euro în apă chioară". Intrarea în faliment a Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, cel mai probabil la sfârşitul acestei luni, pune în pericol o avere de 1,265 de miliarde de euro.

Click!: "Medicii se spălau cu săpun plin de bacterii din fecale"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gelu gelu
    Nu sunt delimitate primele doua articolo. la o citire mai pe fuga pare ca Tariceanu este anchetat pt ca ar avea legaturi cu hexi farma. un ghiveci intentioan mi se pare.

Trimite un comentariu

sus