Skip to main content

Relatarea lui Tolontan despre o femeie care a murit după ce s-a operat să slăbească, sute de distribuiri pe Facebook

 
Relatarea lui Tolontan despre o femeie care a murit după ce s-a operat să slăbească, sute de distribuiri pe Facebook

BLOGOSFERĂ. O investigaţie realizată de Mirela Neag şi Cătălin Tolontan cu privire la moartea unei femei care s-a operat la Timişoara ca să slăbească a adunat sute de share-uri.

Publicitate

Articolul intitulat "Diana 'decreţelul' care s-a operat la Timişoara ca să slăbească, a luat 5 bacterii şi a murit! 1 Săndescu - secretar de stat la Colectiv, 2. Cîrstoiu - director la Municipal 3 Rafila - consilier al lui Bănicioiu şi Ministrul Bartoş s-au operat în străinătate" a fost distribuit de peste 500 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"Povestea Dianei Gorea, femeia care s-a internat pentru o intervenţie minoră şi s-a stins la 45 de ani, infectată cu 5 bacterii. (...) Suportă o operaţie de plicatură gastrică, de micşorare a stomacului. O metodă modernă, uşoară, în urma căreia n-ar trebui să apară complicaţii. Chirurgul este doctorul Ciprian Duţă. (...) Fratele spune că medicul i-a cerut femeii 1.500 de euro pentru operaţie."

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Tolo.ro, “DIANA, ”DECREŢELUL” CARE S-A OPERAT LA TIMIŞOARA CA SĂ SLĂBEASCĂ, A LUAT 5 BACTERII ŞI A MURIT! 1.SĂNDESC – SECRETAR DE STAT LA ”COLECTIV”, 2.CÎRSTOIU – DIRECTOR LA ”MUNICIPAL” 3.RAFILA – CONSILIER AL LUI BĂNICIOIU ŞI 4.MINISTRUL BARTOŞ S-AU OPERAT ÎN STRĂINĂTATE!”,

- 539 share-uri;

2. Blogurile Adevarul, “Cine ne guvernează?”, de Andrei Pleşu, - 378 share-uri;

Din articol:

"În curînd, la salonul bucureştean al cărţii, Editura Humanitas va lansa o nouă colecţie de „perle”, alcătuită de neobositul Radu Paraschivescu şi „specializată”, de data aceasta, pe politicienii autohtoni. Cartea se va numi „Cum gîndesc politicienii?”, dar va avea şi un subtitlu retoric: „Cum? Gîndesc politicienii?”."

3. Petreanu.ro, “Un taximetrist nesimţit la Otopeni”, - 148 share-uri;

Din articol:

"Marţi, când am revenit în scaunul cu rotile în scumpa mea Românie, am avut nevoie să iau un taxi până acasă, evident. La aeroportul din Otopeni, după câte ştim cu toţii, problema cu taxiurile este eternă, nerezolvabilă şi unică în lume. O să afle omenirea cum se poate controla fuziunea nucleară şi cu taxiurile de la Otopeni tot la fel va rămâne. Se vor nărui piramidele, dar tâmpiţii de români de la Ministerul Transporturilor şi de la Henri Coandă tot nu vor înţelege secretul unui serviciu de taximetrie funcţional şi civilizat, aşa cum a înţeles tot restul lumii."

4. Razvanbb.ro, “De ieri ne-au crescut şansele de supravieţuire în caz de stop cardio-respirator. Avem în plus 10.125 de oameni care ştiu să resusciteze în România”, - 43 share-uri;

Din articol:

"Da, ieri la Arena Naţională am fost copleşit de numărul mare de oameni dornici să înveţe o tehnică de bază de resuscitare. Oameni care de astăzi se plimbă printre noi şi ştiu ce să facă în caz că păţim ceva. Oameni care vor acţiona din instinct încercând să ne salveze. Poate nu toţi cei 10.125 de oameni o să facă asta dar mizez pe o mare parte dintre ei. O mare parte care au fost cuceriţi de entuziasmul salvatorilor care le-au explicat ce să facă în cazuri de urgenţă. Oameni care cu asta se ocupă zi de zi… salvează vieţi.

Singurul gust amar a fost că au fost doar 10.125 de oameni. Organizatorii mizau pe cel puţin 12.000. Aveam o şansă unică să doborâm un record mondial şi să-i întrecem pe germani."

5. Contributors.ro, “În apărarea jurnalistului Liviu Avram”, de Brînduşa Armanaca, - 36 share-uri.

Din articol:

"Am urmărit şi eu cu interes, ca mai toată breasla, experimentul lui Liviu Avram de la Adevărul, care a testat funcţionarea sistemului în încercarea de a determina revenirea la alegerile în două tururi de scrutin. S-a adresat mai întâi Tribunalului Bucureşti, apoi Curţii Constituţionale care însă nu a discutat, pe fond, chestiunea. Opinia jurnalistului vizează defecţiunile sistemului, conduita prudentă a unor judecători care au în mână decizii cruciale pentru democraţie. Şi atrage atenţia asupra unei realităţi de care cetăţenii se lovesc frecvent: că uneori mârşăviile interesate ale politicienilor nu pot fi împiedicate şi sancţionate. În fapt, acţiunea sa vine să suplinească apatia societăţii. Citesc, sub un titlu provocator, multă amărăciune în editorialul lui Liviu Avram, care îşi argumentează amănunţit decepţia şi ezitările de jurnalist cu experienţă."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zu Zu
    Ia vedeti cate share-uri are stirea
    http://www.zoso.ro/prostie-rasism-radio/

Trimite un comentariu

sus