Skip to main content

Scandalul dezinfectanţilor diluaţi continuă să ţină prima pagină

 
Scandalul dezinfectanţilor diluaţi continuă să ţină prima pagină

La aproape o lună de la declanşare, scandalul dezinfectanţilor diluaţi, care are în centru atenţiei firma Hexi Farma, continuă să fie un subiect de interes pentru presa scrisă.

Publicitate

România liberă şi Evenimentul zilei îşi deschid ediţiile de astăzi cu titluri care reflectă una dintre concluziile anchetei şi anume că Serviciul Român de Informaţii i-a trimis ministrului Sănătăţii, din perioada 2011-2016, o informare explicită în legătură cu Hexi Pharma, în care i se aduceau la cunoştiinţă, date despre licitaţii trucate şi dezinfectanţi neconformi.

"Bomba SRI din Scandalul dezinfectanţilor. Procurorii trebuie să dezvăluie cine este ministrul care a ştiut de neregulile făcute de Hexi Pharma!", titrează Evenimentul zilei.

La rândul său, cotidianul editat de Medien Holding are ca titlu de deschidere: "Frauda Hexipharma, cunoscută şi ignorată din 2013".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale celorlate cotidiane apărute astăzi:

Weekend Adevărul: "Dumitru Popescu Dumnezeu. Tatăl celui mai iubit fiu al poporului". Dumitru Popescu, supranumit Dumnezeu, a fost arhitectul principal al cultului personalităţii lui Nicolae Ceauşescu. A rămas cunoscut în comunism ca urmare a formulelor inedite de elogiere a dictatorului, dar şi pentru intransigenţa cu care cenzura orice deviaţie de la linia ideologică a partidului.

Jurnalul Naţional: "Patronii de la Puls, resuscitaţi cu bani publici". Firma care deţine serviciul de ambulanţă Plus, ce poartă o parte din vionovăţia morţii fotbalistului Ekeng, merge în pierdere, deşi primeşte contracte bănoase de la stat. Patronii săi, soţii Adina şi laurenţiu Luca, ambii doctori internişti la Institutul Fundeni, sunt sau au fost asociaţi la 10 societăţi, majoritatea dizolvate între timp.

Gazeta Sporturilor: "Aşteaptă telefonul Stelei. Sânmărtean a ajuns aseară în cantonamentul naţionalei şi n-a exclus o posibilă revenire în Ghencea". Mijlocaşul de 36 de ani a comentat amar: "Unii zic că am 40 de ani. De ce m-ar mai vrea Steaua?".

Libertatea: "Acelaşi model, varianta mai nouă". Asemănările dintre fosta nevastă şi actuala iubită a lui Răzvan Simion sunt izbitoare, scrie tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus