Skip to main content

FOTO. Grafică nouă la Acasă TV şi cea mai importantă schimbare de siglă de la lansarea staţiei

 
FOTO. Grafică nouă la Acasă TV şi cea mai importantă schimbare de siglă de la lansarea staţiei

Transformare la Acasă TV. Postul TV trece prin cea mai importantă schimbare de logo, de la lansarea sa în 1998. Modificările, ce se vor vedea pe post de pe 9 mai, vizează întregul pachet grafic al televiziunii grupului Pro.

Publicitate

În plus, postul va relua, tot din 9 mai, serialul Puterea destinului, ce va fi difuzat la Acasă TV, de luni până vineri, de la ora 22.00. reprezentanţii postului pentru femei anunţă că în curând va fi difuzat un nou sezon al serialului turcesc Trandafirul negru, difuzat în trecut şi de Pro TV, dar şi telenovela mexicană Până la capătul lumii.

Noua siglă Acasă TV, din 9 mai:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina Alina
    Vreau telenovele noi
  • Iuli Iuli
    In prezent, Happy are o grafica mai buna fata de Acasa.. Pacat!
    Creatorul identitatii cred ca are "relatii" cu CEO ProTV SRL
  • ji ji
    LUA I-ar *** !
  • Nefiresc Nefiresc
    Si pe site e schimbata identitatea. Nu inteleg de ce ai vrea sa faci dintr-un produs cat de cat premium un produs banal de taraba. Grafica este mediocra, de incepatori, font comun, limba e inutila, lipsita de logica desenata de copii. In acest context sloganul "Acasă trăiești cu pasiune!" e cea mai buna gluma. Acasa Gold e mai premium acum :-)) E cineva care isi asuma aceasta identitate? Acest concept a fost aprobat pe toate nivelurile ca sa fim intelesi. A ramas un singur om la Acasa care pune filmele si trebuie sa faca si grafica?
  • Valentin Valentin
    Tocmai ce sa schimbat! Arata oribil mai bine in loc de acasa scriau alka ca arata mai bine! Mai bine o faceau alb negru sigla! nu-mi place de loc!
  • Cristi Cristi
    Acum a apărut noua siglă pe ecran - 22.00.

    Acum câteva ore s-a lansat și noul Money News TV - http://themoneynews.ro/
    Grafică de amatori + studiouri improvizate + personaje plictisitoare. Nu reprezintă nici 10% din vechiul Money Channel (2006-2012). Sunt norocoși dacă rezistă până la final de an.
  • Iche Iche
    Nu-mi vine sa cred. Strica tot. Logo-ul asta era foarte bun. Asta n-are nicio logica. O sa-mi fie dor de cel vechi
  • Iuli Iuli
    @Ralph, cred ca o lanseaza de la 19.00 sau de la 22.00
  • ralph ralph
    9 mai ora 14 :10 noua grafica a postului acasa tv e tot cea veche ! Profesionisti cei de la acasa ! De ce au mai zis 9 mai daca nu se tin de cuvant
  • Florin Florin
    @ Iuli : cred ca telenovelele de afara sunt mai de bun simt decat cele romanesti. asa ca nu cred ca stii despre ce vorbesti.
  • Iuli Iuli
    @AlexBruno, noi comentam noua identitate AcasaTV, nu programul AcasaTV. Si chiar daca am comenta programul, as zice: un program de prost gust plin cu reluari. Pacat ca nu vor mai produce emisiuni cu bun simt si telenovele ROMANESTI
  • an an
    Inca nu a intrat pe post noua grafica si toata lumea are de comentat, este nevoie de un imbold care sa atraga atentoa, daca era o schimbare nesemnificativa nu atragea atentia si nu asta e scopul unui rebranding... In plus o sa difuzeze continuarea de la Karagul (Trandafirul negru) si era singurul program pe care il urmaream pe Acasa - si pe vremuri Povestiri adevarate si serialele romanesti... Stiu ca au zis ca dupa perioada de criza revin la programele clasice, dar nu vad ca mai fac asta - eu as reface de 3 oro femeie, emisiunea cu gatitul cu actrita aceea, Povestirile prezentate nu de Ioana Moldovan ca e acum la Prima ci doar de Dan Cruceru, pentru ca aceste programe dadeau identitate postului...telenovele idioata non-stop-nu se poate chema post pt doamne cand nu sunt decat telenovele-trebuie ceva de Fashion, bucatarie, lifestyle, chiar si medicina (era o emisiune cu Dr Verescu (sau ceva de genul) pana de curand pe post (cred ca se mai dau si acum redifuzari)... Dar nu se mai dorsc investitii deloc...
  • AlexBruno AlexBruno
    Salutare. In legatura cu noua sigla, eu zic ca nu e mare diferenta dar sa stiti.ca.postul are rating destul pentru programele date. Ei nu se plang. Doar ca alte posturi cum ar fi HappyChannel e cum ar fi"concurenta" si mai e si nou dar cred ca Happy Channel au programe mai bune. Mi-a trebuit sa ma uit doar 5 minute.

    Ce mai e amuzant e ca, aici sunt comentarii doar de la barbati. Iar posturile astea acasa sau HappyChannel sunt adresate prin programele de telenovela , femeilor. :))) nici o.problema. dar e amuzant
    Numai bine tururor
  • Florin Florin
    oameni, voi sunteti seriosi? nu prea cred. noua sigla e cam pe unde era si vechea sigla. restul e chestie de obisnuinta.
  • Cristina Cristina
    Noua sigla de la Acasa este ORIBILA !!! Faceti bine si lasati-o pe cea veche daca nu vreti sa dati faliment. Nici pana acum nu prea se mai uitau multi la Acasa, dar dupa schimbarea noii sigle chiar nimeni nu o sa se mai uite! Si cei cu mesajul asta de dedesubtul siglei ''Traieste cu pasiune'' ??? Pare a fi ceva lasciv, dezgustator, parca ar fi o televiziune care transmite numai filme porno. Eu una nu o sa ma mai uit la Acasa, mai ales ca si grila este din ce in ce mai slaba, oferiti tot mai putin...

Trimite un comentariu

sus