Skip to main content

Spoturile pentru Cuminţenia Pământului, filmate la Buftea. Andrei Pleşu, într-un clip

 
Spoturile pentru Cuminţenia Pământului, filmate la Buftea. Andrei Pleşu, într-un clip

Campania de strângere de fonduri pentru achiziţia operei Cuminţenia Pământului se filmează la Buftea, la Bucharest Film Studios, cum se numesc acum fostele Studiouri MediaPro. Un prim clip – cu Andrei Pleşu – a fost deja filmat.

Publicitate

Ca şi agenţiile de publicitate implicate în proiect – GMP, Media Investment, Webstyler – studiourile deţinut de Bobby Păunescu vor contribui pro bono la campanie.

“Bucharest Film Studios oferă servicii şi resurse gratuit agenţiilor selectate să realizeze campania de susţinere a subscripţiei naţionale pentru achiziţia operei „Cumintenia Pămantului” de Constantin Brâncuşi”, se arată într-un comunicat remis Paginademedia.ro.

Bobby Păunescu, Director General al Bucharest Film Studios:

"Sunt onorat să putem contribui la restituirea către poporul român a valorilor culturale româneşti. Vom continua să sprijinim guvernul în orice iniţiativă care are ca finalitate îmbunătăţirea mediului în care se manifestă artiştii români" a declarat.

La începutul lunii aprilie, Ministerul Culturii a invitat agenţiile de publicitate să dezvolte pro bono campania de comunicare pentru subscripţia naţională care urmează să fie lansată curând cu scopul achiziţionării sculpturii realizate de Constantin Brâncuşi. La sfârşitul lunii aprilie, grupul de comunicare GMP, reprezentat de agentiile GMP Advertising, GMP PR şi Webstyler, şi Media Investment au câştigat selecţia pentru campania naţională integrată de comunicare în vederea achiziţiei operei „Cuminţenia Pământului.

Partea de creaţie va fi asigurată de GMP Advertising, comunicarea digitală de Webstyler, partea de relaţii publice de GMP PR şi agenţie media va fi Media Investment, parte a The Group.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Sincer, in afara de spoturile astea acum, ce mai fac studiourile Buftea, au murit? Un film nu s-a mai turnat acolo de cativa ani, televiziune nu mai fac, ce fac , sau mai bine zis, ce vor face? E pacat sa moara cele mai mari studiouri S-E Europei Centrale.
  • protopopescu protopopescu
    Nu mai bine toti acesti facatori de bine ai neamului romanesc, ar dona niste bani pentru Cumintenia Pamantului? S-au strans toti hotii, sau aproape toti, din publicitatea romaneasca. Zoltan - omul cu geamantanul - care castiga conturi pe banda rulanta, Felix Tataru zis 15% si Bobby Paunescu, un nepriceput in ale filmului cu toate scolile din America facute, care nu stie decat sa toace banii furati de tata si unchiu de la Bancorex. Pardon - toti sunt oameni de afaceri.

Trimite un comentariu

sus