Skip to main content

Tănase şi Dinescu, la TVR. Fostul şef al TVR, invitat la Politică şi delicateţuri

 
Tănase şi Dinescu, la TVR. Fostul şef al TVR, invitat la Politică şi delicateţuri

Scriitorul Stelian Tănase şi poetul Mircea Dinescu se întâlnesc din nou într-o emisiune. Mircea Dinescu îl are ca invitat duminică în emisiunea sa Politică şi delicateţuri pe Stelian Tănase, fostul preşedinte al Televiziunii Române.

Publicitate

Dinescu i-a pregătit fostului său coleg de platou de la Realitatea TV un curcan „injectat cu coniac”. Întâlnirea celor doi va avea loc pe 22 mai, la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR HD.

„Cred că gătitul este o artă la fel de rafinată precum literatura”, afirmă Stelian Tănase, în ediţia de duminică a emisiunii Politică şi delicateţuri.

După masă, cei doi prieteni coboară în cramă pentru a deapăna amintiri şi pentru a discuta despre literatură şi despre noua carte semnată de Stelian Tănase, „Dracul şi mumia”.

Despre Stelian Tănase

Stelian Tănase s-a născut pe 17 februarie 1952 la Bucureşti. A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii din Bucureşti. A participat la Revoluţia din 1989 şi, imediat după schimbarea regimului, a devenit membru şi primul preşedinte al Grupului pentru Dialog Social. A obţinut doctoratul în sociologie politică la SNSPA în 1996.

A realizat talk-show-uri pe teme politice sau culturale la posturile de televiziune TVR, Realitatea TV, Antena 1. În prezent, este profesor Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii din Bucureşti.

În decembrie 2013, Stelian Tănase a fost numit preşedinte interimar al TVR. El a stat la conducerea televiziunii publice până în septembrie 2015.

GALERIE FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Doi ridicoli care au devalizat TVR. Bravo, Irina Radu!
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    *** Tănase e fără margini. Sa mai apară el La Tvr, televiziunea pe care a calcat-i în picioare, batjocorit-o, dezonorat-o? De unde a încasat bani cu nemiluita? Locul lui Tănase e la DNA, nu la Tvr.

Trimite un comentariu

sus