Skip to main content

Televiziunea de arhitectură IDA TV se transformă din staţie locală în televiziune internaţională

 
televizor
televizor

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat astăzi transformarea IDA TV, cu profil arhitectură şi design, din staţie locală, cu emisia în Bucureşti şi comuna Voluntari, în televiziune naţională şi internaţională, pentru Republica Moldova.

Publicitate

IDA TV a solicitat această modificarea zonei de difuzare la doar un an de la intrarea în emisie. Tot astăzi, Profesional Marketing Group, societatea care operează licenţa IDA TV, a mai solicitat şi modificarea structurii de programe de la 30% producţie proprie la 70%.

Societatea îi are acţionari pe Fetinca Viorel Gavril – asociat principal – 97% şi Fetinca Ioana – 3%.

Directorul televiziunii a spus că a luat această decizie de extindere a ariei de acoperire ca urmare a răspunsurilor pozitive primite din piaţă.

Solicitarea IDA TV a fost votată în unanimitate de membrii CNA prezenţi la şedinţă (Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu).

Televiziunea de arhitectură şi design a obţinut licenţă de la CNA la începutul anului 2014, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Chiar așa...oricine și oricum se poate transforma în stație națională și internațională ? Nu am auzit de această televiziune. Despre ce ”răspunsurilor pozitive primite din piaţă” vorbim ? Oare au infrastructură, au personal, au capacitate financiară...CNAul nu verifică aceste aspecte?

Trimite un comentariu

sus