Skip to main content

Tolontan şi Mirela Neag, într-o emisiune la Prima TV

 
Tolontan şi Mirela Neag, într-o emisiune la Prima TV

Jurnaliştii Cătălin Tolontan şi Mirela Neag apar sâmbătă la emisiunea Dosarele DNA, de la Prima TV, pentru a vorbi despre cazul Hexi Pharma. Programul va fi difuzat începând cu ora 23.00.

Publicitate

Emisiunea prezintă cazul dezinfectanţilor diluaţi din spitale prin ochii celor doi ziarişti. Marius Saizu, prezentatorul de la Prima TV, intră alături de Tolontan şi Mirela Neag în culisele anchetei care a zguduit sistemul medical românesc. Jurnaliştii povestesc cum au ajuns în posesia probelor care au dus la ancheta Hexi Pharma.

“Faptele sunt dezolante pentru cetăţean în raport cu statul pe care el îl plăteşte şi care ar trebui să-l sprijine. Când am spus cu toţii că, de fapt, Colectiv este o răscruce nici măcar n-am realizat cât de mare este această răscruce. Dar este.”spune Cătălin Tolontan în acest interviu.

În acelaşi timp, Mirela Neag afirmă că:

“Eu cred că este un sistem infectat. Orice medic şi-ar fi pus la un moment dat, în zece ani de zile, întrebarea, domnule, cumpărăm dezinfectanţi cu tonele, de ce avem în continuare infecţii nosocomiale printre pacienţi?”

Cătălin Tolontan şi Mirela Neag fac parte din echipa Gazetei Sporturilor care a investigat cazul Colectiv şi care au ajuns uşor la dezvăluirile legate de diluţiile făcute de Hexi Pharma şi la detaliile şocante în scandalul dezinfectanţilor.

“E un eşec foarte mare. Şi al statului, dar dacă tot suntem cetăţeni cred că şi al nostru. Nu-i un eşec şi al nostru că n-am chestionat medicina noi? ” mai spune Cătălin Tolontan în interviul pentru emisiunea Dosarele DNA de sâmbătă de la PrimaTV, adăugând că: “Am încredere în DNA că ar putea să rezolve acest dosar. Am încredere. A dovedit de multă vreme şi cel puţin în ultima vreme, în ultimii ani, faptul că şi-a făcut treaba. N-ar trbui să mizez doar pe DNA şi nu mă simt bine spunând asta, realmente. În calitate de cetăţean ar trebui să cer organelor nonjudiciare în primul rând să rezolve lucrurile... ministerul, Guvernul, că noi nu l-am ales pe DNA să ne conducă ţara asta.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Baby Broker Baby Broker
    Poate se documenteaza si despre patronul Prima Tv. Evazionistul.
  • Unu Unu
    Felicitari! Oamenii astia ar fi trebuit sa faca turul televiziunilor ca daca nu erau ei redactiile de stiri copy paste comunicate si stiri de pe facebook ar fi dat ceva despre Becali in deschidere. Si sa fie decorati de presedintele care "urmareste cu deosebita atentie" ce se intampla si in alta parte decat pe booking.com .

Trimite un comentariu

sus