Skip to main content

Primul episod din noul Top Gear, cea mai slabă audienţă din ultimii zece ani

 
Primul episod din noul Top Gear, cea mai slabă audienţă din ultimii zece ani

Noul Top Gear a pierdut un milion de fani faţă de ediţiile realizate de Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond. Primul episod al serialului BBC prezentat de Chris Evans a înregistrat cele mai mici audienţe din ultimii zece ani, potrivit DailyMail.co.uk.

Publicitate

Prima ediţie a show-ului Top Gear, difuzată duminică seară de BBC, a fost urmărită de 4,3 milioane de persoane, în timp ce ultimul episod prezentat de Clarkson şi echipa a ţinut în faţa micilor ecrane 5,3 milioane de britanici, în iunie anul trecut.

Noul sezon Top Gear a fost poreclit "Flop Gear" (”flop” înseamnă ”eşec” în limba engleză - n.r.), iar Chris Evans "şi-a câştigat" titlul de "Mr. Shouty" (domnul gălăgios) şi caracterizarea "un palid substitut pentru Jeremy Clarkson". Nici colegul său de platou, Matt LeBlanc, nu a scăpat de criticile telespectatorilor care l-au denumit "Mr. Wooden" (domnul de lemn).

În mod ironic, cu o săptămână înainte de debutul noului sezon, Chris Evans a spus că nu va considera că emisiunea sa este un succes dacă nu va atrage mai mult de cinci milioane de telespectatori.

Chris Evans a inclus în monologul său de deschidere a noului sezon Top Gear o referire la Jeremy Clarkson, de fapt un atac dur la fostul prezentator Evans a glumit pe seama concedierii fostului prezentator BBC, după o altercaţie fizică cu unul dintre producătorii emisiunii, Oisin Tymon, spunând că Jeremy Clarkson este ”o scârbă irlandeză leneşă, care nu a putut să îşi comande singur o friptură, după o zi lungă de filmări, în martie anul trecut”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus