Skip to main content

TVR1 acuză o eroare de comunicare cu Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei

 
tvr
tvr

TVR1 acuză o eroare de comunicare cu Nicuşor Dan, candidat pentru funcţia de primar general al Bucureştiului, după ce acesta a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului în privinţa ”discriminării” pe care a practicat-o postul de televiziune, relatează News.ro.

Publicitate

Nicuşor Dan a reclamat faptul că Televiziunea Română nu a avut ca invitat niciun reprezentant al Uniunii Salvaţi Bucureştiul la dezbaterile sale electorale.

”Punctul de vedere este în curs de transmitere la CNA. Răspunsul este redactat şi este în curs de trimitere către CNA, pentru că a trebuit să căutăm în arhiva poştei electronice a alegerilor toate mailurile trimise lui Nicuşor Dan. Astăzi, dacă ar fi fost şedinţa, aşa cum era planificat, eram în drum să duc punctul de vedere. Aşa, o să îl dăm pentru următoarea şedinţă. Nicuşor Dan este invitat, dar dumnealui nu a înţeles mailurile pe care le-a primit. El sau staff-ul lui, nu ştiu”, a declarat, pentru News.ro, Ion Stavre, coordonator al campaniei electorale la televiziunea publică.

Membrii CNA ar fi trebuit să se întrunească, astăzi, pentru una dintre cele trei şedinţe suplimentare pe care le-au stabillit, pentru perioada campaniei electorale - în 18 şi 25 mai şi în 1 iunie, pentru a putea discuta numărul mare de sesizări pe care îl anticipează. Şedinţa a fost anulată, în această dimineaţă, din lipsă de cvorum.

CONTEXT. Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la primăria Capitalei, a sesizat pe 16 mai Consiliul Naţional al Audiovizualului "cu privire la comportamentul discriminatoriu al Televiziunii Române", care nu l-a invitat la emisiunile electorale nici pe el, dar nici pe un alt reprezentant al partidului său, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    USB este cumva vreo formațiune parlamentară ca să aibă nu știu ce pretenții. Cred că neînțelegerile se puteau rezolva printr-o mai bună comunicare cu reprezentanții TVR. Și apropo...poate ar fi bine să nu apară pe sticlă franțuzoiaca ce pocește dulcea limba română. Are greutăți de exprimare și, de multe ori, vine cu temele scrise pe hârtie...și le citește în direct.
  • livia pila livia pila
    Nu te poti astepta la nimic bun cind PDG al TVR este Irina Radu, iar coordonatorul plicticoaselor emisiuni electorale este inca si mai plicticosul Ion Stavre. Un alt personaj fara sare si piper pus sef. Degeaba

Trimite un comentariu

sus