Skip to main content

VIDEO - SpotON. Golden Brau a lansat sloganul "Berea poveştilor la bere"

 
VIDEO - SpotON. Golden Brau a lansat sloganul "Berea poveştilor la bere"

SPOTON. Ce campanii au apărut în ultima săptămână pe TV? Golden Brau are mai multe execuţii cu un nou slogan. Andrei Aradits şi Florin Dumitrescu, imaginea Lidl, apar în noi reclame pentru retailer. Alice Peneacă este iar imaginea Muller, iar acum o vedem în bucătărie.

Publicitate

Golden Brau a lansat un nou slogan, "Berea poveştilor la bere", într-o serie de spoturi care transmit ideea că cele mai interesante întâmplări se împărtăşesc prietenilor doar cu "paharul plin". Modelul Alice Peneacă îşi prepară un iaurt cu fructe, într-un spot pentru Muller. Iar chef Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits îi fac o supriză unei doamne care n-a mai fost de mult timp la gratar, într-o nouă reclamă pentru lanţul de magazine Lidl.

În ultima săptămână, printre noile reclame apărute se numără spoturi la brandurile Alpha Bank, Hame, Noroc, Timbark şi Winmasters.ro.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare spoturile din ultima săptămână, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST: Golden Brau

Muller

Lidl

Winmasters

Alpha Bank

Hame

Noroc

Timbark

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus