Skip to main content

VIDEO. Un clip cu fetele de la Selfie, dat de TVR de două ori ori pe zi. De ce?

 

VIDEO. Un clip de cinci minute cu trupa pop Selfie, fără legătură cu programele postului, este difuzat de TVR de două ori pe zi: imediat după Starea Naţiei (la miezul nopţii), şi la ora 16.55. Artificiu de creştere a audienţei? Promovare comercială?

Publicitate

Explicaţia este un contract de barter dintre TVR şi compania Al Mike Production, a explicat pentru Paginademedia.ro Cristian Zgabercea, producător general al Televiziunii publice.

Cristian Zgabercea:

"Casa de producţie a oferit servicii de ilustraţie muzcială. Au lucrat negativele pentru emisiunea O dată-n viaţă. În schimbul barterului, le difuzăm clipul"

De mai bine de o săptămână, TVR 1 a introdus în grila sa, de două ori pe zi, un videoclip al trupei Selfie. Clipul apare şi în prgramul TV.

În timpul săptămânii producţia este difuzată o dată de la ora 16.55 şi de la ora 00.00, imediat după Starea Naţiei, emisiunea lui Dragoş Pătraru.

Sâmbăta, videoclipul fetelor de la Selfie intră pe postul public după emisiunea Vorbeşte corect!, de la 17.55, şi noaptea de la ora 00.00, iar duminica este difuzată imediat după Garant 100%, emisiunea culturală realizată de Cătălin Ştefănescu.

Selfie este o trupă nou lansată pe piaţa muzicală de Mihai Alexandru. Trupa compusă din patru fete şi-a făcut debutul la TV în emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, la începutul acestei luni, cu melodia Brilliant.

VIDEOCLIPUL difuzat de TVR 1

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • woody woody
    vaaai….vrei sa spui ca sunt NFHH? Asa ceva… :)
  • Unu Unu
    Este exact ce ar trebui sa faca o televiziune publica! Sa promoveze pe barter ceva indoielnic ca si cum e televiziunea lui Zgabercea ala. Evident Irina Radu nu stie nimic. Bine ca aia cre au facut genericele nu aveau de promovat niste situri porno. Eu l-as pune pe cel care a aprobat asta sa plateasca din buzunar timpul de emisie folosit. Evident ca o sa isi ia banii apoi din drepturile de autor/difuzare etc. Uite un motiv sa se restructureze la sange
  • Mm Mm
    Mi se pare foarte "educativ", fetele alea par sa aiba niste nevoi primordiale nesatisfacute. Tinerii trebuie educati sa le ajute pe respectivele domnisoare legat de novile lor. Extraordinar, dar e pentru prima data cand abonamentul TVR nu e platit in van!
  • Spagarul Sef Spagarul Sef
    SPAGA ! SCURT PE 2 !

Trimite un comentariu

sus