Skip to main content

Andi Moisescu vine la PaginademediaLIVE. Aveţi întrebări?

 
Andi Moisescu
Andi Moisescu

Andi Moisescu, jurat la emisiunea Românii au talent şi realizator Apropo TV, este invitat la PaginademediaLIVE, într-un interviu care va fi difuzat astăzi, în direct pe Paginademedia.ro.

Publicitate

Despre televiziune, despre Apropo TV, despre Românii au talent, cu Andi Moisescu.

Dacă aveţi întrebări pentru Andi Moisescu, le puteţi adresa sub forma unui comentariu la acest articol.

Interviul va fi transmis în direct pe Paginademedia.ro, azi, 22 iunie, de la ora 16.00.

Interviurile PaginademediaLIVE sunt realizate în studioul Mindopoly.

În ultimele luni, la Interviurile Paginademedia.ro au fost invitaţi, printre alţii, Mihai Dobrovolschi, Irina Radu, Dragoş Pătraru, Dragoş Stanca şi Liviu Mihaiu.

Interviul înregistrat, în continuare:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    @marian - asta cu "nu mai comenta!" vine dintr-un background comunist cumva in care libertatea de exprimare era de domeniul fanteziei, sau doar ai senzatia ca detii adevarul absolut? Este parerea mea faptul ca ProTv nu mai este de mult un post Premium precum spune Andi (desi il admir pt ceea ce face) si imi asum faptul ca este posibil ca eu sa nu percep bine acest termen. Eu prin "premium" inteleg elevat, rafinat, nu mass-market/ pentru toata lumea, la kilogram etc. cum de altfel sunt din ce in ce mai multe emisiuni ale canalului. Evident ca nu ma uit la acele porcarii, insa e din ce in ce mai greu sa gasesti frumosul in atat noroi ( si aici nu ma refer numai la Pro ci la intreaga pseudo-televiziune cu, care suntem spalati pe creier )
  • marian marian
    Bogdan . daca nu ti convine nu te uiti , intradevar sunt unele derapeje . daca nu faci audienta rating dispari sau mai rau dai faliment , asa ca nu mai comenta . cat despre Andi ,este un om cu capul pe umeri si are o emisiune cu bun simt, Iuli nu va pleca la Kanalul tau iubit
  • Bogdan Bogdan
    emisiunea lui Maruta si filmele cu "cichi cian" pe care ni le serveste pro sunt tot produse din "raftul" premium? ....sunt putin confuz. Din contra, Apropo TV cred ca e una din florile crescute in rahat. Cand a aparut Pro intr-adevar era cu totul altceva decat ce a ajuns in foamea de profit si rating. Nu mai este de mult premium Andi....get real!
  • Cristian Pavel Cristian Pavel
    Ca vedeta TV, e limpede ca daca esti platit sa prestezi pentru o serie de reclame, executi (pe bani) ceea ce iti cere clientul. Dar cum explica Andi - un profesionist inteligent! - spoturile Selgros in care joaca, impreuna cu Vizante? Sunt goale de mesaj, absconse, rupte de realitate si amarnic lipsite de umor...In definitiv, ce legatura au cu Selgros?
  • geo geo
    Daca i se pare normal ca unui furnizor de continut sa i se ceara din partea televiziunii publice / private sa vina cu finantarea necesara - a se citi sustinerea sponsorilor - pentru ca acel continut sa fie difuzat pe un anumit post de televiziune...altfel emisiunea respectivului furnizor de continut nu intra in grila...
  • elena claudia elena claudia
    Ziua buna, iata a mea nelamurire:
    de unde vine indrazneala lui Andi sa fie echilibrat mereu, ori blanda siguranta de sine cine i-o sponsorizeaza? da' ce-i veni sa nu se screlozeze si el putin? ;) ...si chiar! de ce Olivia nu are botox??
    prea te admir, ca sa nu ma iau de tine, Andi
  • cristi cristi
    de ce ii place de basescu?
  • Iuli Iuli
    Cand se muta de la Pro la Kanal D?
  • bing bing
    andi moisescu pentru mine e un aburit, o persoana foarte plictisitoare

Trimite un comentariu

sus