Skip to main content

Aneta Sângeorzan pleacă de la Realitatea TV

 
Aneta Sângeorzan pleacă de la Realitatea TV

Aneta Sângeorzan pleacă de la Realitatea TV, după opt ani la postul de ştiri. "În ultimele luni de zile am început un proiect nou, care deja m-a ţinut mult departe de micile ecrane", spune ea într-un mesaj pentru colegii de la Realitatea TV.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Aneta Sângeorzan a declarat că "În principiu, noul proiect nu o să aibă legătură cu televiziunea", fără a da alte detalii. "Este o provocare nouă, pe care nu am putut să o refuz", a completat ea.

Carte de vizită:

2008 - reporter, apoi producător general şi prezentator al staţiei Realitatea TV Bistriţa

După doi ani, a venit la Bucureşti, ca reporter.

A prezentat jurnale în weekend, apoi matinalele postului, timp de trei ani, alături de Cătălin Fumuru şi apoi de Dorin Chioţea.

Aneta Sângeorzan, mesajul pentru colegi:

"După 8 ani, a venit momentul să vă spun tuturor un mare, mare, cel mai mare, "MULŢUMESC"!

În primul rând, vă mulţumesc vouă, telespectatorilor care m-aţi apreciat, încurajat, criticat şi urmărit zi de zi! Vă mulţumesc şi vouă, colegilor, cei care m-aţi facut sa fiu mai bună, mai profesionistă, m-aţi susţinut şi mi-aţi fost alături de fiecare dată şi aţi făcut din Realitatea TV a doua mea casă! Mă înclin şi în faţa voastră, a foştilor colegi, care aţi avut încredere în mine, în potenţialul meu şi mi-aţi arătat drumul în această frumoasă şi pasională meserie de jurnalist.

Astăzi mă despart de Realitatea TV, prima mea dragoste, încheind cel mai frumos capitol din viaţa mea profesională de până acum.

A fost o decizie pe care am luat-o foarte greu, cu apăsare şi pe care am amânat-o cât mai mult posibil. În ultimele luni de zile am început un proiect nou, care deja m-a ţinut mult departe de micile ecrane, proiect despre care o să vă povestesc în detaliu în curând, dar care s-a dezvoltat şi a ajuns acum într-un punct de la care e nevoie de implicarea mea totală.

Las în spate 8 ani buni şi nebuni, extraordinar de frumosi, şi o experienţă de viaţă nemaipomenită dar vă invit să rămâneţi în continuare alături de mine pentru că povestea merge mai departe. Detalii despre noul meu proiect, foarte curând aici!

Vă îmbrăţişez cu drag!"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    Aneta, multi o stiu pe Aneta!!! In BN umbla cu interlopi. La București a ajuns datorită... autoturismului :)

    Deci: lb romană o stie de nota 6 cu indulgenta, cultura generală cam la fel, șmecherie are in ea, insa e din aia ieftină. Chipul de 10plus. Dar s-o vedem si nemachiata
    Vedeta? Hmm... sa vedem cine a plecat din Realitatea, de sex masculin, inaintea ei. Si astfel aflam tot.
  • Mm Mm
    Nu prea inteleg cum comenteaza unii legat de media, de audiente, etc dar ei nici nu s-au uita la TV sa stie despre cine e vorba. Femeia asta a prezentat dimineata la Realitatea si a facut-o foarte bine, apoi a aterizat langa ea gretosul ala de la sport si pana la urma a fost trasa pe dreapta. La Realitatea era cam ultima profesionista, au ramas inchipuitii si incultele.
  • Felixache Felixache
    Vai de capu ei. Bine ca a plecat. Oricum era cea mai slaba de la iRealitatea. Ce-a facut fata asta in cariera ei? In ultimul an mai mult pe tusa a stat
  • Capucino Capucino
    Doua stiri bomba: pleaca Sangeorzan iar Zeicescu isi transforma blogul in blog de "parenting". Dedicat parintilor e mai greu de zis, sunt multe cuvinte. Ceva totusi nu se leaga. Zeicescu stie sa scrie? Serios intreb.
  • MariusONC MariusONC
    Este prima dată când o văd pe fata asta şi aud de ea.
  • Iuli Iuli
    Pierdere nationala.
    Mai bine publicati audientele zilnice, in loc de stirile gen aceasta, de care nimanui nu ii pasa.

Trimite un comentariu

sus