Skip to main content

Antena 1, iUmor! Patru variante de final filmate, cu patru "câştigători" bucuroşi. Un fost concurent la Românii au talent a luat premiul

 
Antena 1, iUmor! Patru variante de final filmate, cu patru "câştigători" bucuroşi. Un fost concurent la Românii au talent a luat premiul

Finală inedită pentru emisiunea iUmor, de la Antena 1: Emisiunea a fost înregistrată, iar producătorii aveau pregătite patru variante de final filmate, cu patru "câştigători" foarte bucuroşi că au luat premiu.

Publicitate

De ce patru variante de final?

Emisiunea iUmor a fost înregistrată, însă câştigătorul a fost desemnat de telespectatori, prin SMS. Când publicul a decis, Antena 1 a scos pe post finalul potrivit din cele patru înregistrate.

Decizia de a merge cu patru finaluri a fost prezentată chiar aseară, după anunţul câştigătorului. „Pentru că acest show de televiziune este ca un restaurant cu bucătăria deschisă, noi vom trage patru finaluri diferite. Pentru că doar votul este live, noi am înregistrat această finală şi ne vom bucura de patru ori”, a explicat Bendeac în finalul emisiunii.

Cheloo, membru în juriu, s-a amuzat de decizia producătorilor: "Pot să mă bucur doar o dată şi mă daţi de patru ori?", a întrebat el.

Antena 1 a prezentat apoi, pe post, şi celelalte trei variante pe care le avea pregătite.

iUmor dacă ai talent. Marele câştigător, fost concurent la Românii au talent

Magicianul Vlad Grigorescu a câştigat marea finală "iUmor", de la Antena 1, şi premiul în valoare de 20.000 de euro. Grigorescu a avut un moment de stand up comedy combinat cu magia. Ce va face cu banii câştigaţi? Vrea să deschidă un teatru special pentru iubitorii de stand up comedy.

Vlad Grigorescu nu este la primul astfel de show. El a ajuns, în 2013, în finala Românii au talent, de la Pro TV, dar nu a câştigat concursul.

GALERIE FOTO. Producătorii iUmor au înregistrat patru finaluri, pentru patru potenţiali câştigători

Vlad Grigorescu, în finala Românii au talent 2013:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Felicitari castigatorului/castigatorilor. Este interesant sa afli cate ceva din culisele emisiunilor.
  • Iuli Iuli
    Audientele de aseara, date de Antena3:
    http://www.antena3.ro/actualitate/media/rezultatul-alegerilor-a-fost-urmarit-la-antena-3-360729.html
  • F F
    @ Iuli : asta e maxim o scuza. Majoritatea emisiunilor lor sunt inregistrate cap coada.
  • Iuli Iuli
    @geo, ba da, sunt in stare. Dar nu au transmis LIVE nu din motivul ca Bendeac si Cheloo injura, motivul real a fost acela ca, Cheloo n-are voie sa apara la TV in emisiuni LIVE.
  • Elena Elena
    Dar ce audienta au facut?
  • geo geo
    Nu am inteles.
    Nu sunt in stare sa faca un live?
    Ce chestie ciudata...de ce nu au filmat si transmis finala in direct ?

Trimite un comentariu

sus