Skip to main content

ARTIFICIU. Ce au avut în comun dezbaterea Digi 24 şi Românii au talent

 
ARTIFICIU. Ce au avut în comun dezbaterea Digi 24 şi Românii au talent

EXIT-POLL. Artificiul lansat de Pro TV pentru creşterea audienţei în calupurile publicitare a fost preluat şi de Digi 24.

Publicitate

Emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu s-a “văzut” şi în pauzele de publicitate. Cum?

PICTURE IN PICTURE. Ecranul a fost partajat, astfel încât într-o parte erau difuzate reclamele, iar în cealaltă parte rulau cadre din studioul emisiunii. Imaginile din studio au însoţit toate spoturile publicitare din calupul dat de Digi 24.

Dezbaterea Proiect de ţară a fost difuzată de Digi 24 în seara exit-poll-urilor din cel mai mare studio al staţiei, a avut public, mai mulţi invitaţi şi un video-wall uriaş.

Primul post TV care a experimentat live-ul în studio în timpul pauzelor publicitare a fost Pro TV, la Românii au talent, în urmă cu doi ani, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, artificiul prin care se urmăreşte menţinerea unei audienţe ridicate şi în timpul pauzelor publicitare a fost folosit şi la transmisiile Live din alte programe, precum Vocea României.

GALERIE FOTO. Digi 24 şi artificiul din calupul publicitar

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cr cr
    Probabil Digi 24 niciodata nu va avea audienta peste Antena 3 pentru ca acolo nu e circ in comparatie cu A3. Acolo se vede decent in primul rand, HD, nu SD in in 2016!
  • mileu mileu
    Ora 21-22 : publicul comercial :
    1) Digi24 111.000
    2)Antena3 110.000
    3)RomaniaTV 80.000
    4)Realitatea 69.000
    5)B1 35.000
  • Mihai Mihai
    La Digi 24 am remarcat luminile de discoteca care se miscau pe la picioarele moderatorului. Penibil pentru o emisiune la un canal de stiri.

    in cel mai pur stil romanesc cred ca a fost vreun "destept" pe acolo care ce-a zis, daca tot le avem hai sa le folosim , indiferent daca se potriveste cu momentul sau nu.
  • Gaetano Gaetano
    Asa si? care e stirea?
  • Iuli Iuli
    Si audientele? Degeaba au facut live+reclame daca si-au pastrat publicul de 75.000 de persoane.

    M-am uitat 5 minute la RomaniaTV vs. B1. La B1 prezentatorii erau in transa, vorbeau incet si timid, fara actiune. La RomaniaTV vedeai prezentatorii dand un fel de "palpitatii", interes, mai ales muzica de pe fundal.

Trimite un comentariu

sus