Skip to main content

Cine va comenta meciurile Euro 2016 la Pro TV

 
Foto: Prosport.ro
Foto: Prosport.ro

Costi Mocanu, Felix Drăghici, Mihai Mironică şi Ion Alexandru vor asigura comentariul meciurilor de la Euro2016. Pro TV va transmite alături de Dolce Sport meciurile de la Euro2016. Postul din Pache Protopopescu are opţiunea free to air, cu 23 de meciuri, în timp ce Dolce Sport va difuza toate cele 51 de meciuri ale competiţiei (calendarul meciurilor, AICI).

Publicitate

Pro TV a pregătit o adevărată echipă de comentatori şi jurnalişti de sport pentru cele 23 de meciuri de la Euro 2016 pe care le transmite începând de vineri, 10 iunie.

"PRO TV va fi în Franţa, la faţa locului, în inima acestui fenomen fotbalistic uriaş, pentru a transmite telespectatorilor bucuria, emoţia şi restul trăirilor frumoase ale fotbalului european. Bucuraţi-vă de fotbal!”, a declarat Costi Mocanu.

Lui Costi Mocanu, Felix Drăghici, Mihai Mironică şi Ion Alexandru li se alătură Ortansa Cazacu şi Lucian Lipovan, reporterii speciali ai Pro TV, care vor relata, direct din Franţa, toate detaliile competiţiei.

În fiecare seară, Ioana Cosma şi Vadim Vâjeu vor aduce informaţii şi statistici despre naţionala României, echipe, jucători şi parcursul competiţional, dar şi despre suporteri!

Reamintim că vineri echipa României va juca la Paris meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal 2016. Naţionala va întâlni echipa Franţei pe 10 iunie, iar pe 15 iunie şi 19 iunie România va juca împotriva Elveţiei şi Albaniei.

Pentru aceste partide, Pro TV va avea un program special, cu transmisiuni direct de pe stadioanele unde românii îşi vor susţine echipa.

CALENDARUL COMPETIŢIILOR EURO2016

Comentatorii Dolce Sport la Euro2016, AICI

  • Programul complet al meciurilor de la Euro2016, AICI

  • Cine vor fi comentatorii Pro TV de la Euro2016, AICI

  • Cine vor fi comentatorii Dolce Sport de la Euro2016

  • Dolce Sport: Meciurile de la Euro, pe mobil, tablete şi Smart TV. Cât costă abonamentul

  • CNA: Cât pot prelua televiziunile de la Pro TV şi Dolce din meciurile Euro 2016

  • Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
    viewscnt

    Comentarii

    • Cristian Cristian
      Va rugam schimbati comentatori sunt penali rau.
    • euro eyes euro eyes
      pare ca Ronaldo portughezul e fratele lor sau ce? Ne-a innebunit cu Ronaldo asta, care de fapt a fost bata de cand a inceput Euro. La fiecare 2 fraze apare tunsulica, acum si-a facut autostrada pe cap, daca fotbal nu arata macar sa arate si el cev. DU-TE ACASA RONALDO SI IA SI COMENTATORII CU TINE, GRADINARI, VEZI TU CE LE FACI, CA TE ADORA
    • cornel cornel
      catastrofe de comentatori ...CATASTROFE!!! MARS AFARA ...LA MUNCA
    • Popescu Popescu
      Imi vine sa vomit cand il aud pe Mocanu ala cu off-side tot timpul!!!!
      Chiar nu pot fi gasiti niste comentatori agreabili????
    • Charlie Charlie
      Nu am vazut in viata mea comentatori mai prosti ca astia. Sunt mai slabi pana si decat UUUIIIII de la Digi. Penibili. Comenteaza de parca ar fi un amical de liga 2. PROASTA alegere. Strica tot farmecul Euro.
    • bulgar bulgar
      astia parca se uita la alt meci mereu com enteaza deciziile arbitrilor in loc sa comenteze meciul
    • Adi Adi
      Adica am scapat de catastrofele de la TVR si dam peste catastrofele de la Protv? Astia sunt aia care au spus tot meciul la Steaua-Dinamo ca in poarta e Nita in loc de Cojocaru??? Sa ii anunte cineva arunci ca Lobont nu a fost convocat!
    • geo geo
      Adevărul este că atunci când apare Ioana Cosma pe ”sticlă”, explodează audiențele. Preafrumoasa Ortansa Cazacu este și ea o altă ”vedetă”. Cam slăbuță echipă. Pentru o televiziune care va fi parteneră oficială a UEFA pentru această competiție.

    Trimite un comentariu

    sus