Skip to main content

VIDEO. Dragoş Pătraru intră astăzi pe Digi 24. La ce oră va fi difuzată emisiunea Starea zilei

 
Foto: Facebook Dragos Patraru
Foto: Facebook Dragos Patraru

Dragoş Pătraru, în această seară pentru prima oară cu o emisiune la Digi 24 după plecarea de la TVR 1. Televiziunea de ştiri a grupului RCS&RDS a programat Starea zilei, o pastilă de două minute, de două ori pe zi, de luni până joi. Astfel, pastila lui Pătraru va fi difuzată de la ora 18.13 şi de la 21.58.

Publicitate

Starea zilei a fost poziţionată în grila Digi 24 înainte de Business Club (de la ora 18.15), emisiune realizată de Stelian Muscalu, şi înainte de programul lui Moise Guran, Biziday (22.00).

Despre intrarea emisiunii Starea zilei astăzi pe Digi 24, Dragoş Pătraru a vorbit în exclusivitate la Paginademedia TV, în urmă cu o săptămână.

"Încă din 6 iunie vom face câte un material in fiecare zi, acele filme pe care noi le numim Starea zilei", a spus Pătraru la Paginademedia TV.

VIDEO. Prima emisiune Starea zilei la Digi 24:

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Garceag Dan Garceag
    Pacat , mare pacat , Un program interesant au avut si TVR si au renuntat asa de usor , TVR post national care se transmite ,peste tot in tara si strainatate, Iar un alt aspect foarte neplacut este , ora de difuzare , care este ,nicicum ,, Seara la acea ora majoritatea ,oamenilor mai merg si la lucru ,tebuie sa doarma la acea ora , iar reluarea dim. la ora 6,,, Este o mare nabunie,,,
  • Petru Petru
    Imi pare foarte rau ca plecat ptraru de la TVRI, eu nu-l mai pot prinde pt. faptul sint abonat digi, iar acestea nu-l au in program. Urmaream emisiunea cu tot interesul.
  • gramada ana gramada ana
    Doamne, nu pot sa cred ca aceasta emisiune este prezentata in doua minute.Nu l-am vazut pe Dragos P. de cand a plecat de la TVR.Nu gasesc in grila de programe acest post DG 24.Cati ca mine nu cauta emisiunea lui D.P.Masele largi de la tara prindeau TVR,dar acest post nu-l prinde si badea Gheorghe de la tara...Pacat, le mai descretea fruntile romanilor.
  • Ela Ela
    Prea putin 2 minute .emisiunea lui ne unge pe suflet , cred ca meritam si noi macar 20 -30 de minute de bucurie . Hai Digi ca poti aloca mai mult timp pt.Patraru !
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Acum ca a venit Patraru, sigur vor creste audientele si vor bate Disney Chanel. Adica vor urca de pe locul 16 pe locul 15.
  • Carla Carla
    In cateva zile nu aveau cum sa-i faca studiou special, pana la lansarea noului sezon din luna August vor avea si un studio nou.
  • Cyberroz Cyberroz
    Decorul prafuit nu era de la tvr. Era de la Romania tv, unde-si producea artistu emisiunea fantastica. Chiar ca decorul e de la Ikea.
  • dana dana
    Bafta!
  • Dragos Dragos
    emisiunea incepe pe 1 august, asta este doar o pastila oferita zilnic pana la lansarea mare
  • Bugi Daniela violeta Bugi Daniela violeta
    Ne bucuram ca -am gasit!Nu conteaza decorul,conteaza emisiunea voastra,care a descretit multe fete de romani ingrijora-ti de dari si ziua de maine! Multa sanatate,intregii echipe!
  • Cristian Cristian
    E putin 2 minute, chiar foarte putin. Ma rog , se poate sa vrea sa copie emisiunea TVR 2 - 5 minute de istorie , dar Starea Natiei e altceva , sau asa ar trbui sa fie. Astept macar 30 de minute, fara pubicitate... si omul poate , si Digi 24 trebuie sa-i acorde spatiu, altfel...
  • Cyberblue Cyberblue
    Restul de 28 de minute a fost cenzurat de corporatiști :) Decorul e de belea, nu prăfuit ca la TVR. Pătraru a făcut așa o alegere așa bună ca și cum ți-ai porta telefonul de pe Vodafone pe Digi.
  • Iuli Iuli
    Putin 2 minute. Trebuia sa-i ofere macar 30 de minute, oricum statia sta prost la audiente
  • Tzesarescu Tzesarescu
    Misto decor. E de la Ikea perdeaua?

Trimite un comentariu

sus