Skip to main content

Nicolicea, dat afară pe geam de la Digi 24, a intrat pe uşă la Antena 3. Postul Intact l-a apărat pe deputat

 
Nicolicea, dat afară pe geam de la Digi 24, a intrat pe uşă la Antena 3. Postul Intact l-a apărat pe deputat

Postul Antena 3 l-a găzduit în ediţia de marţi seară a Sintezei zilei pe Eugen Nicolicea, deputat PSD, cel care a fost dat afară, cu o zi înainte, de la Digi24, după ce a avut un discurs suburban întră-o discuţie cu Moise Guran.

Publicitate

Postul a difuzat imagini cu momentul de luni de la Digi24, în timp ce pe ecran apărea titlul „Halucinant: Invitat dat afară pentru opinii diferite”.

După vizionarea momentului, a venit rândul lui Nicolicea să se apere, nu înainte de a fi felicitat că l-a întrebat pe Prelipceanu câţi oameni se uită la Digi24. Mihai Gâdea a prezentat inclusiv datele de audienţă de aseară ale posturilor de ştiri.

Deputatul UNPR şi-a expus nestingherit punctul de vedere, în aceeaşi manieră pentru care a fost dat afară de Cosmin Prelipceanu din studioul Digi 24.

Eugen Nicolicea, la Antena 3:

"Bătea câmpii cu graţie (Moise Guran - n.r.), m-am uitat la domul Prelipceanu, nu a intervenit. Şi a trebuit să-i răspund în mod direct.

Aşa cum le-am promis, o să sesizez CNA-ul împotriva lor.

Era evident că lucruile erau montate.

Îşi arăta dantura de porţelan pe care bănuiesc că o freaca cu tix.

Indiferent că e bine, că e rău, el rânjeşte.

Mi-am dat doctoratul în procese de calomnie, am câştigat 13 din 14 procese. Aşa că ştiu foarte bine ce spun. La capitolul acesta sunt chiar specialist în insultă şi calomnie, aşa că chiar îi aştept să mă dea în judecată."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina Alina
    Dincolo de postul de televiziune la care este invitat sau apartenenta sa politica, subiectul discutiei este limbajul acestui domn. Impardonabil!
  • AglaE Marcu AglaE Marcu
    Cei mai multi comentatii partinic. Io, care am prins intamplator fazele de la Digi si antena 3, zic! Mizerie si mojicie mazima!!!, In frunte, Nicolicea.-a jignit impardonabil. Mare diferenta intre vocabularul lui Guran si cel al lui Nicolicea, mare deosebire de caracter intre prelipceanu si cel al lui Gadea. Cine nu recunoaste, nu e onest. Cantati la coarda securista pana o sa vi se termine sacazul!
  • ziaristii lu'peste ziaristii lu'peste
    Ca sa ma exprim plastic, faptul ca gadea a "lins unde a scuipat "Prelipceanu nu este de mirare sau de comentat. Este publica aversiunea celor de la Intact impotriva RDS, ca atare era previzibil ca acest lucru se va intampla.
    Faptul ca intr-o presa civilizata acest nicolicea nu ar mai fi fost invitat intr-un platou nu este relevant pentru ziaristii romani, nici macar pentru postul de stiri cu cea mai mare audienta.
    Altceva este insa de comentat: nivelul politicienilor romani, a reprezentantilor pe care ii trimitem in Parlament.. Recunosc ca m-am uitat la incident dupa ce a avut loc si am ramas uimit de micimea acestui personaj, atat intelectuala cat si umana.
    Astia sunt oamenii care ne fac noua legile, oameni incapabili sa argumenteze, oameni care atunci cand li se aduce la cunostinta o problema, se simt imediat vizati si in loc sa combata cu argumente devin vulgari, incep sa-i ia la misto si sa-i jigneasca pe cei din jur. Daca va amintiti, acesta era stilul lui Ponta, cand era incoltit o dadea pe bascalie de cartier sau scotea cate o minciuna. Iar Ponta a invatat de la Basescu & Oprescu, 2 "specialisti" in mistoul de mahala. Ce-i drept nicolicea este mult mai vulgar, dar asta nu-I o scuza pentru acest stil de a face comunicare.
    Un comentator se mira mai jos ca I se raspunde lui nicolicea cu aceeasi moneda.@ Vasile, este trist ca acest lucru se intampla, dar experienta (mai mult sau mai putin recenta) ne-a artat ca cei de teapa lui nicolicea nu reactioneaza la argumente civilizate, nu poti avea o discutie normala cu ei, nivelul la care se gasesc in lantul trofic le permite sa recunoasca drept argument doar frica, injuratura, ciomagul.
    Ca atare oamenii decenti au de ales intre a-l ignora sau -cei mai putin rabdatori- a-i raspunde in acelasi fel, pentru ca numai asa pricepe. Nici unii nici altii nu sunt de blamat, singurii vinovati fiind cei care aduc pe sticla asemenea *** Iar aici Prelipceanu & Digi au partea lor de vina.
  • Iuli Iuli
    @F, nu toata lumea stie ca targetul Comercial aduce bani
  • andipanda andipanda
    Draga Securistu,poti scrie A3 in loc de Digi si iti da la fel.Mai putin,psd,pensionari,comunisti ci basisti,bloggeri,internauti,ONG-isti,corporatisti.Si,da,ma uit la viata reala si ma iau cu mainile de cap cand vad cat s-a furat in 26 ani.
  • Securistu Securistu
    Ordin pe unitate ! Toți *** se strâng la Digi si combat : "Cine nu e cu noi este împotriva noastră!!" Dacă are unul alta părere jos cu el, afara, este PSD-ist, comunist, pensionar. Nimeni nu se uita la indicatori economici, la viața reala. Doar epurarea politica tine. Când ne vor transforma in colonie toți *** ăștia vor muri de foame.
  • Vasile Vasile
    Singura diferenta dintre Guran si Antena 3 e stapanul. In rest aceeasi propaganda isterica. Ciudat ca niciunul din cei de mai jos revoltati de jignirile lui Nicolicea nu a putut scrie un comentariu fara jigniri. Probabil ca jignirile noastre sunt mai bune decat jignirile lor...
  • Santaromica Santaromica
    Acum este mafiot PSD ist.
  • F F
    Antena rade de audienta Digi24, cand pe comercial, adica acolo unde conteaza pentru televiziuni, sunt cam la egalitate. :))
  • gfdsgsd gfdsgsd
    puneti si la mine *** ca sunt consternat, la RTV a facut scandal, la Digi a facut scandal....e clar ca nu merita sa apara intr-un platou tv, e suburban si nesimtit, daca vedea ca i se pun intrebari "tendentioase" putea sa spuna ca ne este de acord cu intrebarile si sa treaca cu bun simt, foarte bine ca a fost eliminat din emisiune
  • Liviu Liviu
    ***
  • xyz xyz
    Chiar le spuneam unora ca se va duce sa se planga la Antena 3. A3 este in proces cu Digi 24.. Ce oameni ba! A3=***=Voiculescu!
  • Andu Andu
    Eram sigur ca va merge la televiiunea PSD *** anti Digi. Cei de la digi si-au turnat singur nisip in cap invitand in emisiune un asemenea ***

Trimite un comentariu

sus