Skip to main content

FANtastic Show va debuta la Antena 1 în acest weekend cu Cezar Ouatu şi CRBL printre concurenţi

 
Echipa Liviu Vârciu
Echipa Liviu Vârciu

Noua emisiune de vară a Antenei 1, FANtastic Show, va debuta sâmbătă, 2 iulie, pe tronsonul ocupat până acum de Te cunosc de undeva. Prima ediţie a emisiunii „FANtastic Show”, prezentată de Florin Ristei, îi va aduce faţă în faţă în postura de rivali şi căpitani de echipă pe Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Publicitate

Echipele celor doi, formate din câte doi artişti, se vor întrece pe parcursul a 11 probe. În prima ediţie a show-ului, echipa roşie, condusă de Andrei Ştefănescu, va fi formată din Cezar Ouatu şi actriţa Anca Dinicu, pe când cea verde, al cărei căpitan este Liviu Vârciu, îi va avea în componenţă pe Maria Buză şi CRBL.

“Duetul popular”, “Traduceri muzicale”, “Karaoke cu… cuvinte”, “Paharele cu masa rotundă”, “Alfabetul” sau “Ruleta imitatorilor” vor fi câteva dintre probele prin care vor trece concurenţii show-ului.

Emisiunea de divertisment a Antenei 1 va avea şi un juriu, format din cinci membri din public, care vor aprecia “la plăcere” anumite probe pe care cele două echipe le vor avea de trecut. Special guest star-ul ediţiei va fi Oana Sîrbu, care va participa alături de câte un membru al fiecărei echipe la una dintre probe.

GALERIE FOTO

  • Echipa Liviu Vârciu
  • Florin Ristei

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    copy paste a' la Antena 1 cu diezul de la PRO tv...am vazut ca au ous #InsulaIubirii :))))))))
  • Anthalle Anthalle
    Ma dezgusta aceste asa zise "programe tv" ale televiziunilor. Sunt penibile multe dintre televiziuni, aici in speta, Antena 1, care ne baga pe gat niste formate tv demne de Recycle Bin cu fix aceleasi asa zise "vedete". Ori aceste no-name-uri care daca intrebi cam 1000 de oameni, nu stiu cati dintre acestia iti vor putea raspunde ce fac mai exact aceste "vedete", in afara de a se perinda pe la toate emisiunile Tv. Asta e treaba lor. Indiferent de emisiunea TV, concurentii sunt aceeasi, Ristei, CRBL, Ruby, Maria Buza etc. Nici nu mai poti face diferente intre emisiuni cand gasesti aceeasi "sleahta" de "vedete" in fata camerelor. Ori aceste "vedete" de carton au PCR-ul bine pus la punct, ori televiziunile au ramas blocate pe aceleasi fete de care ne-am saturat pana peste cap. Unde e creativitatea de care ar trebui sa dea dovada televiziunile in a initia formate tv ? Merg cu aceleasi fete obosite la toate emisiunile, fie ca se numesc X Factor, Te pui cu blondele, Serviti ..., Te cunosc de undeva, Fantastic show si lista poate continua. Ei chiar nu isi dau seama ca s-a ajuns la saturatie cu aceleasi "vedete" ? Cand dai pe A1, vezi efectiv aceeasi concurenti la toate orele, difera doar formatul. Penibil.

Trimite un comentariu

sus