Skip to main content

Jurnaliştii Vice, interzişi la evenimentele Coaliţiei pentru Familie: „Ne rezervăm dreptul de a proceda similar cu alte instituţii”

 
Anuntul postat de Coalitia pentru Familie pe pagina de Facebook
Anuntul postat de Coalitia pentru Familie pe pagina de Facebook

Supăraţi pe presă. Jurnaliştilor de la Vice.com li s-a interzis să mai participe la evenimentele organizate de Coaliţia pentreu Familie, cea care a depus la Parlament o iniţiativă de revizuire a Constituţiei prin care să se menţioneze că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie.

Publicitate

Anunţul a fost postat chiar pe pagina de Facebook a organizaţiei. „Vă informăm că am decis să supendăm accesul redactorilor portalului Vice.com la evenimentele organizate de Coaliţia pentru Familie, ca şi boicotarea acestora la trimiterea de informaţii şi comunicate”, se arată în mesajul organizaţiei.

Motivul invocat este „crasa lipsă de profesionalism, manifestată în special prin părtinirea şi ostilitatea evidente faţă de activitatea şi obiectivele noastre”.

Organizaţia vine în finalul mesajului şi cu o ameninţare: „Ne rezervăm dreptul de a proceda similar cu alte instituţii şi persoane care se comportă similar.”

Vice.com au publicat mai multe articole despre petiţia depusă de Coaliţia pentru Familie, care a adunat 3 milioane de semnături pentru a se cere modificarea Constituţiei.

În cel mai recent articol publicat, Vice.com a prezentat un text cu titlul „Sunt fiul gay al unui preot român care a strâns semnături împotriva homosexualilor”

Anunul Coaliţiei pentru Familie:

ANUNŢ. Dragi prieteni, vă informăm că am decis să suspendăm accesul redactorilor portalului VICE. COM la evenimentele organizate de Coaliţia pentru Familie, ca şi boicotarea acestora la trimiterea de informaţii şi comunicate. Motivul principal este lipsa crasă de profesionalism, manifestată în special prin părtinirea şi ostilitatea evidente faţă de activitatea şi obiectivele noastre. Considerăm că vice. com NU ESTE o instituţie de presă, întrucât nu respectă regulile de bază ale activităţii mijloacelor de informare în masă (relatarea echilibrată şi proporţională cu relevanţa, distincţia informare/opinie, contactarea părţilor implicate). Ne rezervăm dreptul de a proceda similar cu alte instituţii şi persoane care se comportă similar.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Daca am un blog, ma numesc jurnalist?:)
    Super!
  • Florin Florin
    Se inteleg ei cumva, Vice si Liana Stanciu sunt din acelasi trust.
  • x x
    Iulia Bunea, Petrisor Obae si ceilalți care le cantati in struna ăstora de la vice si alte sucursale soros... Am o întrebare pt voi: regretati ca n-ati avut 2 mame sau 2 tati?
  • Dan Patru Dan Patru
    Vice sunt jurnalisti? :)))

    Nebunilor!

Trimite un comentariu

sus