Skip to main content

Liviu Iolu, anunţat oficial ca purtător de cuvânt al Guvernului. Dorian Filote va coordona comunicarea

 
Dacian Cioloş şi Liviu Iolu (foto dreapta)
Dacian Cioloş şi Liviu Iolu (foto dreapta)

Premierul Dacian Cioloş a anunţat oficial schimbările din departamentul de comunicare al Guvernului. Astfel, Dan Suciu, cel care a coordonat până acum comunicarea instituţiei a fost eliberat din funcţie.

Publicitate

În locul său, va veni Dorian Filote, ca secretar de stat, având atribuţii de coordonator al departamentului de comunicare. Jurnalistul Liviu Iolu va fi purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Dorian Filote a fost în trecut consilierul lui Dacian Cioloş pe vremea când premierul era comisar european pe agricultură la Bruxelles.

„Postul de secretar de stat pe care îl ocupa Dan Suciu a fost preluat de domnul Dorian Filote până la sfârşitul acestui mandat. Din cadrul echipei de comunicare pe care o avem la Guvern, rolul de purtător de cuvânt a fost preluat de domnul Liviu Iolu.

Vom avea pe domnul Dorian Filote, care va coordona întreaga comunicare, şi pe domnul Liviu Iolu care va asigura responsabilitatea de purtător de cuvânt, începând de astăzi.

Vreau să-i mulţumesc lui Dan Suciu pentru modul profesionist în care şi-a desfăşurat activitatea”, a declarat Dacian Cioloş.

Citeşte şi:

Atribuţiile lui Dan Suciu în Guvern, preluate de Dorian Filote şi Liviu Iolu. Cum vor fi împărţite

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • michael avraham michael avraham
    Bravo si succes mare de tot.Ne-am cunoscut la Iasi intr-o imprejurare tristaSpune-mi daca iti amintesti,daca nu iti spun eu.

Trimite un comentariu

sus