Skip to main content

Marian Munteanu, sursa „Ioan” a Securităţii, o ştire cu sute de share-uri pe Facebook

 
Marian Munteanu, sursa „Ioan” a Securităţii, o ştire cu sute de share-uri pe Facebook

Ştirea că Marian Munteanu a colaborat cu Securitatea sub numele conspirativ "Ioan" s-a răspândit imediat de Facebook. Articolul scris în exclusivitate de ziarul Adevărul despre felul în care liderul "golanilor" din Piaţa Universităţii şi-a turnat colegii a fost distribuit de aproape 400 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Din articol:

"Marian Munteanu, liderul studenţilor din Piaţa Universităţii, cel care, pentru doar câteva zile, a fost candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, la alegerile locale de luna aceasta, ascunde un secret întunecat. Deşi a negat toată viaţa, Marian Teofan Dragoş Munteanu a semnat, totuşi, în 28 martie 1988, un angajament cu fosta Securitate, primind numele conspirativ „Ioan”. Liderul „golanilor” din Piaţa Universităţii urmărea profesori şi studenţi străini. S-a lepădat şi de Ţuţea."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără unul de pe HotNews.ro şi două de pe Digi 24.

1. Adevarul.ro, “EXCLUSIV Marian Munteanu, sursa „Ioan” a Securităţii: liderul „golanilor” din Piaţa Universităţii urmărea profesori şi studenţi străini. S-a lepădat şi de Ţuţea”, de Ramona Ursu,

- 389 share-uri;

2. Mediafax.ro, “Legea antifumat schimbată de senatori: Se poate fuma în interior, în spaţii separate şi isolate”, de Ana Maria Lazăr,

- 238 share-uri;

3. Hotnews.ro, “Cata Romanie a votat coruptia”, de Dan Tapalaga,

- 169 share-uri;

4. Digi24.ro, “Maroon 5, scrisoare către Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş”, de autor neprecizat,

– 160 share-uri;

5. Digi24.ro, “Vaci hrănite cu sodă caustică pentru a produce mai mult lapte”, de autor neprecizat,

– 142 share-uri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus