Skip to main content

Mesajul Gabrielei Firea după jurământul de învestitură ca primar general al Capitalei, comentat intens

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mesajul Gabrielei Vrânceanu Firea după jurământul de învestitură în funcţia de primar general al Capitalei a fost comentat intens pe Facebook.

Publicitate

Textul scris de noul edil al Bucureştiului a fost cea mai comentată postare din categoria politic, din acest weekend. Peste 840 de internauţi i-au dat o replică Gabrielei Vrânceanu Firea, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Mesajul noului primar, pe pagina sa de Facebook:

"Am depus jurământul de învestitură în funcţia de Primar General. Pentru mulţi ar putea părea o simplă formalitate. Pentru mine a fost un moment deosebit, pentru că a consfinţit o relaţie profundă de încredere şi respect între mine şi bucureşteni. A fost momentul care marchează trecerea de la promisiuni la fapte, de la vorbe la rezultate. Până acum am promis că voi lupta pentru a schimba în bine viaţa de zi cu zi a bucureştenilor şi că voi transforma acest oraş într-o capitală cu adevărat europeană. De acum încolo urmează să fac ceea ce am promis. Gata cu vorbele! Să trecem la fapte! Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o! Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat posibilitatea de a demonstra că se poate trăi mai bine în Bucureşti!"

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficiala Gabriela Firea

- 864 comentarii;

2. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 784 comentarii la următorul mesaj al şefului statului:

"România va gestiona fără probleme majore impactul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Aceasta este concluzia consultărilor pe care le-am convocat astăzi, la Palatul Cotroceni. Prim-ministrul şi Guvernatorul BNR m-au asigurat că nu există motive serioase de îngrijorare. Atât economia, cât şi moneda naţională vor trece cu bine de această criză, numită Brexit. Părăsirea Uniunii de către britanici este un proces de durată, care presupune negocieri intense. Vă asigur că vom avea grijă să protejăm drepturile şi interesele românilor noştri care trăiesc şi lucrează în Marea Britanie. România rămâne ataşată proiectului european."

3. Pagina oficiala Traian Basescu, 592 de comentarii la următorul mesaj cu privire la Brexit:

"Ce ai făcut, David Cameron ?
Nu am crezut că este posibil. Marea Britanie părăseşte UE.
Jocul politic intern al politicienilor britanici a dus la organizarea unui referendum în care 46 milioane oameni au fost chemaţi să dea un vot într-o chestiune extrem de complicată, pe care foarte puţini dintre votanţii britanici au înţeles-o. Marea majoritate a votat în deplină necunoştinţă de cauză asupra mecanismelor şi consecinţelor părăsirii UE.
Procesul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi unul dificil, care va dura cel puţin doi ani.Oare cât de "unit" va mai rămâne şi Regatul Unit ?
Este momentul solidarităţii depline pentru cei 27 rămaşi."

4. Pagina oficiala Victor Ponta, 556 de comentarii la următorul mesaj:

"Este cel mai greu moment din istoria UE. Acum e nevoie mai mult ca oricând de câţiva lideri politici puternici şi cu viziune care să repare ce s-a stricat (nu doar prin votul de ieri, ci în mulţi ani). Ce păcat că România exact acum are la conducere cei mai inepţi şi incapabili lideri din ultimii 25 de ani!
Sunt convins că britanicii nu sunt anti-europeni. Au votat aşa cum votează şi francezii pentru Marine LePen sau americanii pentru Trump. De fapt împotriva Establishment-ului, împotriva unui Sistem arogant şi atotputernic care îi ignoră şi sfidează prea des! Dacă înţelegem asta putem îndrepta răul, dacă nu va fi din ce în ce mai rău!
PS - şi da, mare diferenţă - la ei se respectă rezultatul unui referendum, nu ca la noi în 2012 când liderii UE au ignorat voinţa populară. Totul se plăteşte însă!"

5. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 478 de comentarii la următorul mesaj:

"I-am invitat astăzi, la Palatul Cotroceni, începând cu ora 11:00, pe Prim-ministrul Dacian Cioloş, pe Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi pe liderii partidelor parlamentare, pentru consultări pe tema rezultatelor referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus