Skip to main content

PRESA DE AZI. Cutremur în fotbal. 1 miliard de lei de la Sandu şi Dragomir

 
PRESA DE AZI. Cutremur în fotbal. 1 miliard de lei de la Sandu şi Dragomir

Despăgubirile record din cazul dezafilierea Universităţii Craiova, printre principalele subiecte ale presei de astăzi. "Cutremur în fotbal", titrează Gazeta Sporturilor.

Publicitate

"Tribunalul a decis că Adrian Mititelu ar trebuie să primească 241 de milioane de euro de la Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF şi LPF pentru dezafilierea Universităţii! Suma este mult mai mare decât valoarea însumată a tuturor fotbaliştilor din Liga 1, dar sentinţa nu este definitivă", scrie GSP, pe prima pagină.

Şi România liberă a abordat acest subiect, sub titlul "1 miliard de lei de la Sandu şi Dragomir".

"Pedepsele cu închisoare pentru foştii şefi ai fotbalului românesc Mircea Sandu şi Mititcă Dragomir par nesemnificative faţă de despăgubirile impuse de instanţa de judecată în procesul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova", scrie RL.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Marian Munteanu şi Miron Cozma. Judecata de apoi a Pieţei Universităţii". La 26 de ani de la evenimentele din 13-15 iuniei 1990, ziarul Adevărul a dezvăluit că atât Miron Cozma, liderul minerilor din Valea Jiului, cât şi Marian Munteanu, liderul studenţilor bucureşteni şi al fenomentului Piaţa Universităţii, au fost colaboratori ai Securităţii. Aceste informaţii au stârnit reacţii diferite printre cei care au fost în mijlocul evenimentelor de atunci: unii se declară miraţi şi dezamăgiţi, alţii spun că aceste dezvăluiri nu îi surprind cu nimic.

Evenimentul zilei: "BCR şi avocatul Remus Borza, suspectaţi de spălare de bani şi abuz în serviciu". 83 de milioane de euro - unul dintre cele mai mari credite acordate vreodată de o bancă de la noi este subiectul unui litigiu în care Baca Comercială Română este acuzată de spălare de bani.

Jurnalul Naţional: "Soft marca UTI: 200.000 de euro ca să fim amendaţi degeaba". Sute de şoferi români s-au trezit, în ultima perioadă, cu amenzi emise de CNADNR, chiar dacă erau scutiţi de plata taxei de trecere a podului de la Feteşti. Amenzile nu pot fi anulate deoarece sistemul, creat de firma lui Tiberiu Urdăreanu, nu recunoaşte excepţiile de la plată.

Academia Caţavencu: "Stima noastră şi mândria: Firea, Dragnea şi hoţia!". "Nostalgici după Savanta şi Cârmaciul, milioane de români mizează în continuare pe adevăraţii lor urmaşi, Servanta şi Cârpaciul, dar şi pe o grămadă de primari penali, care o să le fure, în continuare, viitorul, dându-le în schimb o sutp de lei în plus la pensie", scrie săptămânalul de satiră, în descrierea bulei de pe prima pagină în care apar Gabriela Vrânceanu Firea şi Liviu Dragnea.

Libertatea: "Mazăre a mutat Mamaia în Madagascar". Judecat în ţară pentru infracţiuni de corupţie, lui Radu Mazăre îi merge foarte bine în insula din estul Africii, unde a construit o mică staţiune pe un teren concesionat de la un trib local.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus