Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor: "Adieu! O gafă comună Tătăruşanu-Chiricheş a trimis acasă naţionala"

 
PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor: "Adieu! O gafă comună Tătăruşanu-Chiricheş a trimis acasă naţionala"

ACTUALIZARE. Libertatea a prins meciul la ediţia a doua. "A zburat Puiu cu calificarea" titrează cotidianul editat de Ringier. Ziarul a mai scris pe prima pagină "La jocul 100 al lui Iordănescu pe banca naţionalei, România a pierdut ruşinos cu Albania".

Publicitate

Gazeta Sporturilor este printre puţinele ziar care a prins la ediţie rezultatul meciului de aseară dintre România şi Albania, partidă care s-a încheiat aproape de miezul nopţii. Ziarul de sport comentează pe prima pagină prestaţia echipei naţionale din ultimul meci de la Campionatul European în urma căruia Albania a trimis-o acasă.

"Adieu! O gafă comună Tătăruşanu-Chiricheş a trimis acasă naţionala lui Iordănescu", titrează Gazeta Sporturilor.

„În repriza secundă am dominat, am avut şi o transversală, Andone, dar senzaţia generală a fost că nu merităm să ne calificăm în optimi", a scris ziarul de sport condus de Tolontan, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Lăcomia lui Onţanu a lăsat fără sediu Curtea de Conturi". Neculai Onţanu a fost convins de prietenul său, Cristi Borcea, să retrocedeze moşia Fundeni, deşi juriştii Primăriei Sectorului 2 l-au avertizat că este ilegal. Ca să finalizeze tranzacţia, Onţanu a lăsat şi Curtea de Conturi fără un teren pe care îl primise prin hotărâre de Guvern.

Evenimentul zilei: "Groaznica poveste a identificării unuia dintre primii 26 de morţi de la Colectiv". În primele ore după tragedie, numele de telefon afişate pe ecranele televiziunilor nu funcţionau. Cei care sunau disperaţi că le dispăruseră cei dragi erau îndrumaţi de la un telefon la altul.

Jurnalul Naţional: "Ultimul 'tun' sociologic". IRES a primit, cu patru zile înainte de Crăciun, un contract de la Poşta Română. Afacerea a fost parafată într-o perioadă în care Vasile Dâncu susţinea că nu mai deţine IRES. În fapt, abia la sfârşitul lunii martie a anului curent au fost semnate actele de cesiune a acţiunilor.

Click!: "Cristina Spătar, sprijinită de soacră în războiul cu soţul!". A păstrat imaginea unei familii fericite chiar şi atunci când soţul ei, Alin Ionescu, era surprins în compania altor femei. În tot acest scandal, cântăreaţa are un aliat de seamă. Este vorba chiar despre soacra ei, mama lui Alin, care spune că fiul ei trece printr-o criză a vârstei.

Libertatea: "Cristina Spătar va rămâne în vila soţului cu o condiţie: Divorţată, dar cu soacra în casă". Alin Ionescu, cercetat penal pentru evaziune fiscală, îşi lasă soţia şi cei doi copii să locuiască în vila sa, el fiind acela care se va muta într-un apartament.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefan stefan
    Tolontan ce zice? A numarat cornerele?

Trimite un comentariu

sus