Skip to main content

Platforma Şi eu donez: A fost lansată Reţeaua Donatorilor Benevoli de Sânge

 
Platforma Şi eu donez: A fost lansată Reţeaua Donatorilor Benevoli de Sânge

Platforma Şi eu donez a înfiinţat Reţeaua Donatorilor Benevoli de Sânge, ce-şi propune să creeze o bază de date a donatorilor din România. Proiectul este promovat împreună cu UNTOLD Festival, iar lansarea a avut loc ieri, chiar de Ziua Internaţională a Donatorului de Sânge.

Publicitate

Alex Livadaru, co-fondator Şi eu donez:

„Şi eu donez este - în noua sa formă - Reţeaua Donatorilor de Sânge. Suntem în AppStore şi Google Play, magazinele de aplicaţii Apple şi Android, iar în scurtă vreme, ne găsiţi în Magazinul Windows. Accesul în reţea se poate face deja din pagina de internet www.sieudonez.ro, Facebook şi Twiter.

Comunitatea noastră devine locul în care aşezăm faţă în faţă cererea şi oferta de sânge, prin tehnologie şi social media.

După momentul înscrierii în reţea, membrii vor fi anunţaţi prin newsletter, push sau chiar telefon, dacă este nevoie de ei ca să doneze la centrul din judeţul lor.

Evoluţia tehnologică a proiectului înseamnă inclusiv learning machine, pentru că a doua etapă va permite ca din toamnă, în baza informaţiei acumulate de sistem, serverele să poată să prevadă anumite nevoi de sânge, pe grupe, arii geografice, în perioade delimitate ale anului. Şi eu donez este o organizaţie non-profit, finanţată exclusiv din fonduri private.”

Proiectul Reţeaua donatorilor de sânge Şi eu donez a fost prezentat la ICEE Fest, la secţiunea ICEEhealth, de Claudiu Pândaru, managing-partener Şi eu donez.

„Ideea miscarii este aceea de a aduna la un loc o comunitate de oameni şi de a-i încuraja să doneze sânge. Secretul este adresarea generaţiei tinere prin Marketing”, a declarat Claudiu Pândaru în cadrul conferinţei ţinute pe scena ICEEhealth din cadrul ICEEfest 2016, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Cum funcţionează Reţeaua Donatorilor de Sânge:

"Întri în aplicaţia web-based pe adresa reteaua.sieudonez.ro sau descarci aplicaţia Şi eu donez pe telefonul inteligent. Îţi faci cont prin email sau Facebook, completezi formularul care are câteva câmpuri- nume, prenume, localitate, judeţ, data naşterii, grupa de sânge şi data ultimei donări- şi devii membru.

Formularul de înscriere poate fi accesat de pe orice telefon mobil şi de pe desktop pentru că este responsive. Din momentul în care ţi-ai făcut cont, poţi să primeşti alertă.

Cu ajutorul secţiunii Centre de transfuzii din meniul aplicaţiei, poţi afla şi ruta până la locul în care donezi. Sistemul ne va ajuta să trimitem aceste notificări segmentat. Adică dacă eşti din Arad, nu vei primi alertă de la Constanţa.

De asemenea, dacă în cont menţionezi şi data ultimei donări, vei primi alertă numai dacă au trecut minimum 3 luni de la ultima donare.

Tehnologia va permite reţelei să înveţe în timp să prevadă vârfurile de criză de sânge, pe regiuni, iar această etapă de machine learning va fi funcţională din august", a mai explicat Claudiu Pândaru.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    O aplicatie deosebit de utila, sunt un donator de sange care face asta de doua ori pe an, totusi, consider ca daca as dori sa donez mai des ma va ajuta sa determin cand e momentul perfect pentru a sti ca sangele pe care il utilizeaza este unul curat si de calitate.
  • Alina Samson Alina Samson
    Este o aplicatie foarte utila si putem si invata foarte multe, pana acum nici nu am stiut despre aplicatie si o sa il descarc si eu.
  • Marin Ionela Marin Ionela
    O aplicatie foarte utila!
  • Mihaela Mihaela
    Integrarea aceasta de machine learning este extrem de utila. Si asa patrundem mai aproape de ideea de IOT. Felicitari!
  • donez donez
    Nu gasesc aplicatia in Google Play, puneti va rog un link catre aplicatie.

Trimite un comentariu

sus