Skip to main content

VIDEO. De ce nu a acceptat Andi Moisescu oferte de la alte posturi: Pro TV este cel mai bun "raft" pe care eu îmi pot expune produsele

 

PAGINADEMEDIA TV. “Legătura mea cu Pro TV este mai mult decât emoţională”, a spus Andi Moisescu la Interviurile PaginademediaTV.

Publicitate

Când a plecat Mona Segall cu toată echipa la Antena 1, a fost ofertat?

Andi Moisescu, la Interviurile PaginademediaTV:

"Cumva am fost ferit în perioada aia, poate şi datorită faptului că ei mă cunoşteau destul de bine şi ştiau că pentru mine toată povestea asta legată de Pro TV e mai mult decât emoţională. E înţelegerea pragmatică a unui fapt real: Pro TV este cel mai bun raft pe care eu îmi pot expune produsele pe care le fac.

În orice altă parte, raftul este într-o piaţă mai puţin bine cotată şi mi-ar fi mai greu să le vând. Drept pentru care nici măcar nu şi-a pus nimeni problema că eu aş putea să fiu abordabil într-o astfel de discuţie."

Raftul Pro TV: Dacă ar mai fi fost loc şi pentru al doilea raft, eu sunt convins că cineva ar fi încercat să îl creeze.

Din experienţa şi din legătura cu lumea publicităţii vine explicaţia poziţionării Pro TV.

Andi Moisescu:

"De-a lungul vremii, eu am mai avut oferte şi cu toate am avut aceeaşi discuţie foarte sinceră şi extrem de pragmatică. În cazul unui produs, putem să spunem noi ce vrem despre el. Dacă ne propunem astăzi să creăm o băutură răcoritoare, de exemplu, o putem poziţiona unde vrem noi.

Televiziunea e un produs până la urmă. Ei bine, acest produs, aşa cum a fost el desenat în 1995, a fost de la început desenat ca un produs premium, chiar super premium. Drept urmare, este raftul cel mai bine poziţionat.

Şi cum eu am un produs care este de asemenea premium, respectiv Apropo TV, sigur că încerc să descopăr care e raftul pe care să aşez corect produsul.

Produsul meu cel mai bine se potriveşte pe raftul Pro TV. S-a potrivit dintotdeauna."

De ce crezi că nu s-a dezvoltat în piaţă încă un raft la fel ca Pro TV?

Andi Moisescu:

"Probabil că piaţa noastră atât poate duce. Un singur raft de asemenea calitate.

Dacă ar mai fi fost loc şi pentru al doilea raft, eu sunt convins că cineva ar fi încercat să îl creeze. Şi de altfel cred că s-a şi încercat cumva. De ani de zile am avut, de când apărut, şi până în ziua de azi, avem un competitor care stă tot timpul în spatele nostru şi aşteaptă o greşeală.

Până acum nu a funcţionat povestea tocmai datorită acestei poziţionări diferite. Cumva a fost dificil, pentru că noi am avut o felie din audienţă care a fost întotdeauna de partea noastră şi care a făcut diferenţa."

Au luat oameni de la Pro TV, foarte mulţi. Şi totuşi de ce crezi că n-a mers?

Raftul nu e poziţionat în acelaşi loc. Poziţionarea raftului are legătură directă cu percepţia pe care o are publicul. Dacă eu am pus raftul sus, publicul înţelege, îl vede că e sus, asta e doar pentru aceia care vor să se uite sus. Raftul celălalt e mai jos? Da, deci e pentru toată lumea.

Sigur că poţi să muţi oameni de colo colo. În momentul de faţă, să fim sinceri, eu cred că mai toată lumea care e prin media în momentul de faţă, pe la toate televiziunile, măcar un pic a trecut prin şcoala Pro-ului. Or fi şi excepţii, nu vreau să jignesc pe nimeni, nu vreau să pară că numai la noi au fost oameni buni şi numai la noi s-a învăţat meserie şi numai noi am deţinut secretul succesului, dar cei mai mulţi dintre cei care au învăţat meseria asta au trecut cumva prin această şcoală.

Dar, încă o dată, sunt rafturile diferit poziţionate, lucru pe care îl înţelege şi publicul şi, prin urmare, îl şi accesează ca atare.

Interviul a fost realizat în studioul Mindopoly

VIDEO. Andi Moisescu şi „raftul” Pro TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus