Skip to main content

VIDEO. De ce nu îl „înţeapă” Andi Moisescu pe Florin Călinescu la Românii au talent: „e ca părintele cu copilul”

 
VIDEO. De ce nu îl „înţeapă” Andi Moisescu pe Florin Călinescu la Românii au talent: „e ca părintele cu copilul”

PAGINADEMEDIA TV. „Cu Florin Calinescu, imi pare rau, e o mare diferenta intre noi si iti marturisesc sincer ca n-am avut curaj sa imi permit glumele pe care le faceam cu Mihai Petre”, a spus Andi Moisescu la Interviurile PaginademediaTV.

Publicitate

Andi Moisescu, la Interviurile PaginademediaTV:

„El a mai aruncat săgeţi. Stii cum e, e ca parintele cu copilul. Mama mi-a zis „toata viata voi fi mama ta”, asa si cu Florin Calinescu. Eu toata viata voi fi cel care am fost cumva cel care te-am adus aici, ti-am pus instrumentele in mana, ti-am zis „hai joaca-te”.

Eu am avut sansa sa intru in televiziune, la matinalul Pro TV, pentru că atunci cand el a considerat ca e suficient si a hotarat sa mai faca un pas inainte, a fost si el de acord. Poate a spus „da, poate sa incerce si el”, poate a sugerat,. Nu stiu exact cum au stat lucrurile, doar el iti poate confirma exact, dar este evident ca fara un accept din partea lui sau fara o sugestie din partea lui lucrul asta nu s-ar fi intamplat.

Procesul acesta de a veni dupa Florin Calinescu a fost de departe cel mai dificil examen din viata mea. E foarte greu, pentru ca el este o personalitate uriasa. La vremea respectiva, nici nu aveai cu cine sa il compari, era din alta lume, el si restul. Din fericire am reusit sa fac fata distractiei si dupa 20 de ani uite ca am ajuns impreuna la masa juriului. „

Vor mai fi „înţepături” la Românii au talent?

„Cred ca ar fi un castig pentru show daca ar continua micile discutii de la masa juriului, stiu foarte clar ca telespectatorii isi doresc sa vada mai multe decat ce poate sa faca fiecare singur.

La povestea asta, probabil ca vom incerca sa mai lucram un pic, intr-o forma sau alta, mai mult ca sigur, in relatia dintre mine si Florin Calinescu.

Cine-i “norocosul”? Florin Călinescu sau ceilalţi membrii ai juriului? Un dialog care a picat la montaj.

Andi Moisescu:

Noi am avut o discutie care nu a mai intrat in montaj. A fost o concurenta si el a venit cu o intepatura foarte draguta. A zis, in stilu-i caracteristic, ca e un baiat simplu de la Timisoara, ca nu a avut notele cele mai mari de la scoala: „sa ajung eu la aceeasi masa cu Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si cu Andra, asa ceva nu mi-as fi imaginat niciodata.”

Si i-am zis: „nu Florine, discursul trebuia sa fie altul, eu, Florin Calinescu, un baiat simplu, care a facut liceul la Timisoara, sa ajung eu la aceeasi masa cu Andi, Andra si Mihaela, asa ceva nu ar fi visat ei niciodata.”

Interviul a fost realizat în studioul Mindopoly

VIDEO. Andi Moisescu si relaţia cu Florin Calinescu

Cum a ajuns la Românii au talent. Jocul de înţepături cu Mihai Petre

Dacă în juriul actual Moisescu evită „înţepăturile” cu Florin Călinescu, când îl avea coleg pe Mihai Petre glumele erau la ordinea zilei.

Andi Moisescu:

Am vorbit înainte cu Mihai Petre, a înţeles că e parte din joc, că nu este nimic personal. Imi aduc aminte de o intalnire pe care am avut-o in aeroport. Plecam la preselectii impreuna, zburam tot timpul impreuna si ne intalneam cam cu o ora jumate inainte in aeroport.

În drum catre poarta de imbarcare ne mai opreau oameni sa mai facem poze, sa mai vorbim. Ne-a oprit, unul care avusese cu noi, in acelasi loc si care ne-a oprit, a facut poze, si apoi ne-a strigat din nou. Ne-a zis: „ eu abia acum realizez ca eu am fost un fraier”, si nu intelegeam de ce zice asta. Zice: „eu am crezut ca sunteti cei mai mari dusmani, dar acum realizez ca eu de fapt am stat cu voi o ora si v-am vazut cum va purtati unul cu altul, voi sunteti cei mai buni prieteni”.

Cum a ajuns în juriul Românii au talent:

"Eu cred ca am ajuns prin noroc daca ma intrebi, pentru ca inaintea aparitiei acestui show am avut pozitionarea corecta astfel incat cineva din echipa de productie a show-ului sa se gandeasca la mine ca la un posibil jurat.

Adica, s-au gandit la mine ca la un om care are ceva cunostinte despre productia de televiziune, si un om care poate intui capacitatea unui concurent de a face spectacol. Şi sigur, s-au gândit la abilitatea de a comenta, a aduce ceva conţinut şi din partea asta doar de comentarii, la raportul pe care îl am cu ceilalţi juraţi, cu prezentatorii, cu concurenţii.

Nu eram un personaj nou pentru oamenii din Pro TV. Aveam experienţă cu echipa de productie de la Romanii au Talent, in speta Mona Segal si oamenii ei, cu care mai lucrasem inainte si la alte productii, cumva ma stiau foarte bine. Nou am fost cumva pentru o mare masă de telespectatori ai Pro TV care nu aveau ocazia să mă vadă la Apropo TV, o emisiune micuţă şi difuzată undeva târziu sau la prânz când toată lumea e la masă sau plecată pe afară.

Brusc, multi dintre ei m-au descoperit dupa ce eu eram de 10 ani deja in televiziune, lucru absolut de inteles si firesc. Am avut şansa să fiu în mintea lor ca o posibilă variantă.

VIDEO. Cum a ajuns Andi Moisescu in juriul RGT

Mai sunt rezerve de talent pentru alte sezoane Românii au talent?

Andi Moisescu:

"Multe dintre lucrurile pe care le mai avem noi în ţară sunt pe terminate. Dar talentul, vei fi surprins, îl mai avem foarte mulţi ani de aici încolo la dispoziţie. Sunt mult mai mulţi oameni talentaţi pe care noi nu am reuşit să îi descoperim încă decât cei pe care i-am văzut până acum în şase sezoane de emisiunea Românii au Talent."

Cum faci să îi convingi, pentru că ultimul sezon, ca nivel de talente, nu poţi să spui că a fost comparabil cu primele două sezoane de exemplu.

"Ştiu sentimentul pe care îl ai tu din afară. Şi eu îl înţeleg perfect, pentru ca şi eu ma uit la emisiune tot ca tine, din afară, cumva. Doar că eu am vazut şi toată masa şi cumva o ştiu de la început până acum.

Emisiunea asta se bazează pe un secret care se cheamă puterea neaşteptatului. Eu nu văd înainte de preselecţie niciun act artistic şi habar nu am ce urmează să facă cel ce apare pe scenă.

Această putere a neaşteptatului are mai mult efect în primul sezon, când nu am văzut absolut nimic şi îl vâd prima oară pe Narcis Ianău. După ce l-ai auzit pentru prima dată pe Narcis şi ţi-au mai venit trei momente din astea şi ai văzut surprinderea muzicii, surprinderea magiei, surprinderea jocului cu animalul, surprinderea corului şi aşa mai departe, s-a cam epuizat bagajul.

Dupa sase sezoane, cand incepe sa apara concurentul pe scena, mie de multe ori mi se intampla ca deja aproape intuiesc ce vrea sa faca. Nici pe spectatori nu-i mai surprinde. Si nemaisurprinzandu-i momentul in sine, ajung dupa ce se trage linie la sfarsitul unui sezon si zic: „Nu mai e dom’le cum era in primul sezon, nu mai are sclipirea aia.”

Sigur ca asta o simte si cel care a facut formatul si cauta sa aduca imbunatatiri noi, nu stiu, butoane de aur sau altceva."

VIDEO. Mai sunt rezerve pentru Romanii au talent. Răspunde Andi Moisescu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus