Skip to main content

VIDEO. Guerrilla a împlinit o lună. Redacţia, filmată în primele minute ale emisiei: emoţii şi probleme tehnice

 
VIDEO. Guerrilla a împlinit o lună. Redacţia, filmată în primele minute ale emisiei: emoţii şi probleme tehnice

Radio Guerrilla a publicat astăzi pe Facebook - după prima lună din nou în eter - un clip cu imagini surprinse în timpul primelor momente de emisie ale postului, filmate pe 27 mai. Filmul suprinde emoţiile reintrării în FM, dar şi cele ale unei probleme tehnice apărute cu doar câteva minute înainte ca Dobrovoschi să spună din nou "Bună dimineaţa" la Guerrilla.

Publicitate

În filmul de două minute apar Mihai Dobrovolschi, Matei Oprina, Gilda Comârzan şi alţi membri ai echipei Radio Guerrilla în momentele relansării staţiei.

Prin acest clip, Radio Guerrilla marchează o lună de la relansarea postului care a avut loc după aproape trei ani de la momentul pierderii licenţelor, din septembrie 2013.

Clipul are următorul preambul semnat de echipa Radio Guerrilla:

"Am implinit o luna! / Imagini in premiera / Da, cu doar o luna in urma, dupa multe nopti de nesomn din care ultima a fost cea mai lunga, in dimineata zilei de 27 mai 2016 ne-am intors in FM.

O problema tehnica aparuta cu doar 17 minute inainte de ora 7 era sa ne trimita catre o alta noapte de nesomn, dar Gabi (domnul cu casca in ureche) a zburat la antena din Piata Victoriei si a rezolvat-o. Binili a tinut cu noi si in acest caz. Va prezentam in premiera absoluta imagini filmate de Andrei Ionita / Veioza Arte in acea dimineata.

Surprind si momentul in care Mihai Dobrovolschi a rostit primele cuvinte live pe 94,8 FM. Desi a trecut doar o luna de la lansare, avem sentimentul ca nu ne-am oprit niciodata. Ne-am intors. Va multumim!"

VIDEO. Materialul video cu momentul de relansare a postului Radio Guerrilla

Gilda Comârzan povesteşte cum a trăit dimineaţa relansării:

"Bucuresti, vineri, 27 mai 2016. Prima alarma programata suna. O opresc instant si ma ridic din pat. Nu pot spune ca m-am trezit repede pentru ca nu prea am putut sa dorm stiind ca urmeaza ca Radio Guerrilla sa reinceapa sa emita on air.

Ma pregatesc si astept 6:15 A.M. pentru a porni la drum.
Dl. Taximetrist: Unde mergem, domnisoara?

Eu: (…), apoi in Pipera, pe Dimitrie Pompeiu, va rog.

Ce a urmat puteti vedea in clipul de mai jos.
Ce nu puteti vedea sunt emotiile puternice pe care le-am avut, bataile accelerate ale inimii, entuziasmul si bucuria care m-au facut sa tremur atunci cand m-am asezat la microfon si am rostit primul „Buna dimineata!”.
Radio Guerrilla se reaude pe 94,8 FM de o luna de zile calendaristice, perioada pe care o pot caracteriza drept dimineti pline de tot ce e mai bun."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • crantz crantz
    Si zicea Ringier ca nu a cumparat Guerrilla, ca poate or sa colaboreze. Au facut-o pe shustache, ca deh, Adrian Popescu, ce apare si el in video, era bun prieten cu vechea echipa, iar acum cu dumnezeul de la Ringier Romania.
    Tot pe prietenii se fac afacerile, cum bine stim. Pana se supara cineva, isi ia jucariile si pleaca. Poate o da Domnu'sa fie mihnea. Prietenii stiu de ce.
  • pepsilian colea pepsilian colea
    fasssssssssssss.....
  • VecheaGherila VecheaGherila
    Mare smecherie , parca s-a coborat Iisus pe pamant a doua oara .

    Le dam prea multa expunere si importanta unor sarlatani .

Trimite un comentariu

sus