Skip to main content

VIDEO. Laura Bretan, finalistă în România, semifinalistă la America's Got Talent

 
VIDEO. Laura Bretan, finalistă în România, semifinalistă la America's Got Talent

O finalistă de la Românii au talent a primit butonul auriu în prima ediţie a noului sezon America's Got Talent. Adolescenta Laura Bretan, în vârstă de 13 ani, va concura direct în semifinala "America's Got Talent", după ce a impresionat juriul la debutul sezonului 11 al emisiunii de televiziune, care a avut loc ieri seară, scrie News.ro.

Publicitate

Reprezentanţii Pro TV, contactaţi de Paginademedia.ro, au spus că participarea aceluiaşi concurent în ţări diferite unde rulează acest format nu este o noutate. Ei au mai precizat că regulile formatului nu interzic acest lucru.

Laura Bretan a publicat, în această dimineaţă, pe pagina sa de Facebook, un extras din emisiunea difuzată de postul de televiziune NBC, cu mesajul: ”Vă aduc o mare bucurie. Îmi puteţi viziona apariţia la «America's Got Talent» aici. Sper să vă placă!”.

”Am emoţii, am văzut mulţi oameni foarte talentaţi aici”, a spus tânăra pe scena "America's Got Talent", înainte de a cânta aria ”Nessun Dorma”, compusă de Giacomo Puccini.

”Te-ai născut cu aşa un dar, incredibil”, a spus topmodelul Heidi Klum, unul dintre juraţi, după încheierea momentului Laurei Bretan.

La rândul său, producătorul de televiziune Simon Cowell a mărturisit că, după emoţiile afişate de Laura Bretan înaintea interpretării ariei, nu credea că ea poate vorbi.

”A fost ireal. Nu m-am gândit că poţi vorbi, dar să cânţi aşa... Nu am auzit aşa ceva în toţi anii în care am participat la acest show. A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevărat deosebit este faptul că eşti o persoană atât de drăguţă, de modestă, fără să ai idee cât de incredibilă eşti”, a mai spus Simon Cowell.

Mel C, care a cântat în grupul Spice Girls, a fost cea care a apăsat butonul auriu, prin care Laura Bretan a fost trimisă direct în semifinala concursului "America's Got Talent".

”Cred că acest show îţi va schimba cu adevărat viaţa, iar eu îţi voi schimba viaţa acum”, a spus Mel C înainte de a apăsa butonul.

Cel de-al patrulea membru al juriului, actorul Howie Mandel, a fost cel care a discutat cu Laura Bretan înainte ca ea să cânte, iar după prestaţia adolescentei a exclamat: ”Incredibil!”.

În aprilie, Laura Bretan s-a calificat direct şi în finala concursului ”Românii au talent”, difuzat de Pro TV, etapă care va avea loc vineri seară.

Momentul de la America's Got Talent unde Laura Bretan a fost trimisă în semifinală Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Felicitari! Nu ma uit la Romanii au talent, dar sper sa castige. Este cu mult peste bufonii din anul acesta (am vazut pe fb.)
  • marian marian
    SUPERB , SUPERB abia astept sa o vedem la finala de la noi o fata cu o voce dumnezeiasca , Mile te rog sa taci acum

Trimite un comentariu

sus