Skip to main content

VIDEO. „Of Corso că eşti Corso”, prima campanie semnată de BBDO de la câştigarea contului de creaţie

 
VIDEO. „Of Corso că eşti Corso”, prima campanie semnată de BBDO de la câştigarea contului de creaţie

„Of Corso că eşti Corso" este prima campanie semnată de Graffiti BBDO de la câştigarea contului de creaţie pentru brandul producătorului de îngheţată al Macromex.

Publicitate

Campania cuprinde cinci spoturi, cu acelaşi concept creativ.

Creativii campaniei explică.

Titus Dumitrescu, Creative Director Graffiti BBDO:

„Am încercat să facem dreptate sloganului “nebun de tot-tot-tot”. Şi atunci am mers cât de departe ne-au permis brandul, targetul şi TV-ul. Într-o campanie în care sursa de inspiraţie a fost chiar produsul.”

De aici au rezultat execuţiile: cum poţi "juca" o pasăre cu un cornet drept cioc sau cum poţi fugări o îngheţată agăţată de o dronă.

Campania integrată de comunicare poate fi descoperită pe tot parcursul verii pe toate canalele media: TV, Digital, OOH, In Store şi BTL.

Lansarea acestei campanii marchează începutul colaborării dintre Graffiti BBDO şi Macromex, fiind prima implementată în urma câştigării pitch-ului de servicii de creaţie pentru brandul CORSO, lansat la începutul anului.

Anterior, contul de creaţie al Corso s-a aflat în portofoliul 23 Communication Ideas. Agenţia condusă de Bogdan Naumovici a realizat prima campanie publicitară pentru brandul de îngheţată al Macromex. Este vorba de reclamele "Of Corso Summer Hit" în care apar Corina şi Connect-R.

Cele cinci spoturi ale campaniei "Of Corso că eşti Corso":

Păsările

Şarpele

Delfinii

Casca

Drona

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    corso, foarte plictisitoare,
    mult mai faina magnum si la reclama si la inghetata

Trimite un comentariu

sus