Skip to main content

VIDEO. Vodafone şi Discovery, reclamă inspiraţională pentru bucureşteni

 
VIDEO. Vodafone şi Discovery, reclamă inspiraţională pentru bucureşteni

Vodafone a lansat, în parteneriat cu Discovery, un spot de trei minute prin care "îşi propune să-i inspire pe bucureşteni să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii în oraş, prin adoptarea unui stil de viaţă prietenos cu mediu".

Publicitate

Campania derulată sub sloganul "Ai putere să dai viaţă oraşului tău" face parte dintr-o campanie de asociere de brand, prin care Vodafone România şi-a propus să îi încurajează pe oameni să înlocuiască maşina cu bicicleta sau cu mersul pe jos, pentru a reduce traficul şi emisiile de dioxid de carbon.

Spotul are două personaje principale, pe Alex şi Ana, doi tineri care au ales să folosească mai rar maşina şi să se bucure de avatajele mersului pe jos sau cu bicicleta.

Execuţia face parte din campania Discovery de protejare a biodiversităţii planetei, care este susţinută de Vodafone România prin campania de comunicare „Ai puterea să dai viaţă oraşului tău!”.

Iniţiativa Discovery a fost lansată anul trecut, în decembrie, odată cu premiera documentarului-manifest „Racing Extinction”, care şi-a propus să iniţieze o mişcare la nivel mondial. Sub indemnul #IncepeCuCeva (#StartWith1Thing), campania a lansat o serie de provocări individuale prin care oricine poate contribui la conservarea planetei.

Cine a realizat spotul?

De partea conceptuală s-a ocupat Vodafone România, cu agenţia McCann Erickson, iar execuţia a fost realizată de Discovery.

Perioada proiectului este aprilie–iunie 2016, iar spotul este difuzat pe Discovery Channel, Eurosport, TLC, Animal Planet, National Geographic Channel si National Geographic Wild.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Macan Salam Macan Salam
    Directorii Vodafone Romania se plimba prin oras cu elicopterul, si ii povatuiesc pe restul sa mearga cu bicicleta. Cine stie, o fi si elicopterul un nou mod de a salva mediul?
  • Domnul Pandele Domnul Pandele
    Cand miticii o voteaza pe Firea , cum poti crede ca au un asemenea intelect incat sa constientizeze mesajele despre imbunatatirea calitatii vietii ?

Trimite un comentariu

sus