Skip to main content

Antena Group a lansat încă un site de anunţuri: HomeZZ. Cu ce diferă de Lajumate.ro

 
Antena Group a lansat încă un site de anunţuri: HomeZZ. Cu ce diferă de Lajumate.ro

Antena Group a lansat recent încă un site de anunţuri, după cum a anunţat Gusti Roman, Head of Digital at Digital Antena Group, pe pagina sa de Facebook. Este vorba de Homezz.ro, un site de anunţuri imobiliare.

Publicitate

Spre deosebire de Lajumate.ro, care conţine anunţuri de tot felul, de la electrocasnice şi până la produse de înfrumuseţare, Homezz.ro este dedicat anunţurilor imobiliare, care pot fi postate atât de persoane fizice, cât şi de agenţii de profil.

Pe noul site sunt deja disponibile peste 100.000 de anunţuri imobiliare, potrivit unui comunicat de presă al Antenei Group.

O parte dintre aceste anunţuri au fost preluate automat şi gratuit de pe Lajumate.ro, din categoria Imobiliare, potrivit informaţiilor de pe Lajumate.ro.

Mihai Pilca, Marketing manager Lajumate.ro & HomeZZ.ro:

“Ne adresăm tuturor persoanelor din România şi nu numai care în acest moment sunt interesaţi să vândă sau să îşi achiziţioneze / să închirieze o nouă casă. Vânzătorii au la îndemână cel mai simplu mod prin care pot adăuga gratuit oricâte anunţuri imobiliare doresc, pe un portal dedicat de oferte imobiliare. În plus, îi ajutăm să îşi dubleze vizibilitatea anunţurilor lor, prin preluarea automată şi gratuită a acestor anunţuri pe Lajumate.ro.”

Din portofoliul Antena Group mai fac parte site-uri precum:

  • a1.ro si antenastars.ro - divertisment
  • observator.tv - news
  • spynews.ro - tabloid
  • zutv.ro - young
  • retetaluivladut.ro - culinar
  • sport1x2.ro - sport&bet, site user generated content
  • Antenei Play, un serviciu de video on demand
  • site-ul de mică publicitate Lajumate.ro
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • breiching niuzzzz breiching niuzzzz
    Avand in vedere ca in curand (dupa judecare recurs dosar santaj Intact-RDS) prima doamna a trustului va ramane singura si neconsolata pentru cativa anisori,se lucreaza intens si in curand vor lansa si un site de matrimoniale & dating!
    Fostii si actualii concurenti de la Mireasa...vor fi inscrisi automat,.
    Il veti putea gasi la adresa
    www. nuntzzzi lajuma*** . Sau rah.ova, nu s-a luat o hotarare in acest sens!:)
    Inca in dezbatere este si numarul de "Z"uri, monentan sunt 3, 1 este prea putin, 2 sunt deja in homezz, deci 3 pare a fi alegerea logica, dar se asteapta feedback de pe blogul "profetului"!

Trimite un comentariu

sus