Skip to main content

Ce spun românii, ediţii de vară, într-un format schimbat. Care este motivul

 
Cabral
Cabral

Formatul emisiunii Ce spun românii a suferit o serie de schimbări care vor fi vizibile de săptămâna viitoare în câteva ediţii dedicate sezonului estival. Pro TV va difuza începând de luni, 25 iulie, o serie de ediţii speciale de vară a game show-ului Ce spun românii. În ediţiile de vară, concurenţii au fost aleşi în funcţie de profesie.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 16.00.

Cabral explică schimbarea formatului Ce spun românii, pe timp de vară:

”Peste vară avem nişte noutăţi simpatice, căldura ne schimbă compoziţia aluatului: jucăm cu grupuri de câte cinci persoane! Facem asta pentru a le răspunde celor care ne-au scris şi ne-au spus că-şi doresc foarte mult să joace, dar că cei din familie sunt prea timizi. Aşa că ne-am organizat şi am format echipe cristalizate pe profesii, hobby-uri sau zone georgrafice. E distracţie mare, sunt câteva ediţii care au alt ritm decât cele de până acum. Dar rămânem una dintre cele mai cuminţi şi elegante emisiuni de la noi, jucăm în continuare între prieteni şi sper să reuşim să fim în continuare la fel de zăpăciţi.”, a spus Cabral.

Cum se va desfăşura emisiunea concurs

"Fiecare echipă va fi alcătuită din câte cinci concurenţi, care au în comun aceeaşi pasiune sau meserie. Echipele vor lupta în cele şase runde ale fiecărei emisiuni pentru premii în bani, dar şi în runda fulger pentru premiul ediţiei. Jandarmi, rezervişti militari, bancheri, dansatori, majorete, baschetbalişti, taximetrişti, traducători, barmani sau animatori se vor distra în platoul emisiunii şi vor lupta în fiecare ediţie, de luni până vineri, pentru premiile puse în joc", potrivit oficialilor Pro TV.

La fel ca în ediţiile precedente, concurenţii vor încerca să ghicească cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări adresate anterior unui eşantion format din 100 de persoane.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus