Skip to main content

Pătraru, invitat în emisiunea culinară de la Digi 24 şi la Jurnal pentru copii, înainte de lansarea Starea Naţiei

 
Foto: Facebook Sănătatea în bucate
Foto: Facebook Sănătatea în bucate

Dragoş Pătraru este invitatul lui Marius Tudosiei în ediţia de sâmbătă a emisiunii Sânătatea în bucate, dar şi duminică la Jurnal pentru copii Miruna Dumitriu. Prezenţa lui în cele două emisiune vine chiar înainte de lansarea programului Starea Naţiei la Digi 24.

Publicitate

Pătraru va vorbi în emisiunea culinară, printre alte, şi despre emisiunea Starea Naţiei care va debuta la televiziunea de ştiri a grupului RCS&RDS, luni, de la ora 22.30.

În emisiunea Mirunei, Dragoş Pătraru va veni însoţit de băiatul său, Robert.

Emisiunea culinară Sănătatea în bucate este difuzată sâmbătă şi duminică, de la ora 12.30, la Digi 24. Iar programul Jurnal pentru Copii este în grila televiziunii de ştiri tot în weekend, de la ora 9.30.

Pătraru a vorbit într-un interviu acordat Paginademedia.ro despre primele subiecte de pe agenda emisiunii sale de o oră, dar şi despre schimbările de decor şi audienţa pe care trebuie să o facă la Digi 24.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MariusONC MariusONC
    Pe prima pagina a voastră sunt trei articole cu Pătraru. Nu-i aşa că exagerați puțin mai mult cu acest băiat la ce audiențe înregistrează? Puteți să scrieți cât vreți despre el, că nu vă plătim noi găzduirea la site, dar vă ia lumea de aiurea.
  • Sarbu Sarbu
    Imi place. Se potrivesc.
  • D.P. D.P.
    L-au invitat si aia de la tvr in emisiunea lui dinescu si a fost foarte slab omul. Fara promper nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Cumea cica mananca sanatos, vrajeala.

Trimite un comentariu

sus