Skip to main content

FOTO. TVR1 reia emisiunea lui Cristi Tabără, în ediţii de vacanţă

 
FOTO. TVR1 reia emisiunea lui Cristi Tabără, în ediţii de vacanţă

Cristi Tabără revine cu emisiunea sa în grila TVR 1 pentru o săptămână. Programul Exclusiv în România va reintra pe post începând de mâine cu patru ediţii de vacanţă, care vor fi difuzate în perioada 5-8 iulie, de la 18.55, scrie tvr.ro.

Publicitate

"Cristi Tabără şi echipa sa fac propuneri ce merită atenţie: descoperirea unor obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi vizitate Exclusiv în România.

Echipa emisiunii a selecţionat atent şi, în această vară, unele dintre cele mai frumoase reportaje despre destinaţii spectaculoase, îmbinate cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale", potrivit oficialilor TVR.

Câteva detalii despre cele cinci ediţii Exclusiv în România, care vor rula pe TVR 1 în următoarea perioadă:

5 iulie - Cristian Tabără faţă în faţă cu „Romaniacii”

Cea mai dură cursă de enduro extrem din lume are loc la Sibiu, în România. „Red Bull Romaniacs” adună sute de motociclişti din întreaga lume.

Cristi Tabără şi echipa Exclusiv în România au fost la faţa locului şi aduc telespectatorilor TVR 1 informaţii despre „Romaniaci” şi despre importanţa acestei competiţii internaţionale pentru ţara noastră.

6 iulie - Despre ţuica de smochine, „Maica Calea” şi John Lennon pictat într-o biserică

Pe malul Dunării se află comuna Sviniţa unde trăieşte o comunitate de slavi unică în Europa. Acolo, tradiţiile şi obiceiurile s-au păstrat din cele mai vechi timpuri.

Printre altele, sviniţenii, care se consideră urmaşi ai bogomililor, par să fi găsit o cale de mijloc între practicile creştine şi cele păgâne: rugăciunile lor se îndreaptă către Dumnezeu, dar şi către „Maica Calea” (la origine zeiţa Kali, din mitologia hindusă), atunci când satul e ameninţat de furtuni puternice sau molime...

În aceeaşi ediţie, echipa emisiunii vizitează biserica catolică de la Orşova, o construcţie futuristă, în interiorul căreia „Drumul Crucii” este împănat cu personaje precum Lenin, John Lennon sau Nadia Comăneci.

7 iulie - Cristian Tabără, în juriul Festivalului Sarmalelor de la Praid

Cristian Tabără este membru al juriului la Festivalul Sarmalelor de la Praid. Pornind din Praid, echipa Exclusiv în România colindă prin Ţinutul Sării, descoperind la Corund cea mai mare comunitate de olari activi din lume - aproximativ 300 de familii.

8 iulie - Cristi Tabără continuă explorarea Ţinutului Sării

Călătoria echipei Exclusiv în România prin Ţinutul Sării, începută la Festivalul Sarmalelor de la Praid, continuă pe 8 iulie cu mocăniţa ce îl duce pe Cristian Tabără de la Sovata la Câmpu Cetăţii. Urmează canionul de sare din vecinătate şi Muzeul de Aragonit.

GALERIE FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan petrea dan petrea
    O noua ciorba reincalzita. Tot mai multe astfel de idei minunate de la super- minunata Irina Radu.

Trimite un comentariu

sus